SON DAKİKA
reklam
reklam

VAN KÜLTÜR YOLU FESTİVALİ BAYHAN’IN UNUTULMAZ KONSERİ İLE SONA ERDİ

Eklenme Tarihi: 21 Temmuz 2025, Pazartesi - 12:50   Okunma Sayısı: 15772
Ünlü sanatçı Bayhan, Van Kültür Yolu Festivali’nin kapanış konserinde sahne alarak dinleyicilere coşku dolu bir gece yaşattı.

Sevilen sanatçı, Van Kültür Yolu Festivali kapsamında Atatürk Kültür Parkı Nevruz Alanı’nda verdiği konserle on binlerce hayranıyla buluştu. 

 

“Tiryakinim”, “Seninle Olmak Var ya”, “Müjgan” gibi sevilen parçaları özgün yorumuyla seslendiren sanatçıya Vanlılar gece boyunca büyük bir coşkuyla eşlik etti.

 

1. Lig'e çıkan Vanspor’un sevincine de ortak olan ünlü şarkıcı, Vanlılara kırmızı ve siyah dedirterek tezahürat yaptırdı. 

 

Bayhan sahnede yaptığı konuşmada, “20 yıl aradan sonra ilk defa sizlerle Van’da buluşuyorum. Beni sizlerle buluşturan Türkiye Kültür Yolu Festivali’nde bütün emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” dedi.

Kaynak: BÜLTEN HABERİ
Editör: BÜLTEN HABERİ

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam