Soğanlık Sakinleri Platformu yönetimi ve gönüllüleri, Kamu Yararına Çalışan Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği Kartal Anadolu Yakası Merkez Şube Başkanlığı’nda düzenlenen kahvaltı programında dernek yöneticileri ve üyeleriyle bir araya geldi.
Soğanlık Sakinleri Platformu Başkanı ve Soğanlık Orta Mahallesi Muhtarı Hayrettin Aydın yaptığı konuşmada; “Semtimizde birlik ve beraberlik içerisinde birçok güzel çalışmaya imza atıldığını ifade etmek isterim.
Sakinlerimiz ve esnaflarımızın destekleriyle özellikle Ramazan ayı boyunca gıda kolisi, alışveriş kartı, adak kurbanı, bayramlık giysi, çocuklara oyuncak, puset, bebek arabası, nakit yardımı, ayakkabı desteği, pide dağıtımı ve öğrenci bursu gibi birçok yardım gerçekleştirildi.
Bunun yanı sıra; iş bulma desteği, beyaz eşya, mobilya, yatak ve ikinci el giysi yardımlarıyla birlikte su, yağ, çay, süt, pirinç ve un dağıtımları yapıldı; düğün ve cenazelerde bir araya gelindi, yaşlılarımızın ziyaret edildi ve ihtiyaç sahiplerine bebek bezi, hasta yatağı, tekerlekli sandalye, yürüteç, değnek, havalı yatak ve oksijen tüpü gibi medikal destekler sağlandı” dedi. Hayrettin Aydın, “Bu süreçte katkı sunan kıymetli yöneticilerimiz; Zeliha Bayram, Asiye Aydın, Nurgün Kılıçlı, Fikret Kılıçlı, Hayati Aybey, Merve Gülçiçeği, Engin Aydın, Gökhan Aydın, Zeki Turgut, Hacer Atalay, Fatih Bingöl, Fatma Cumalı, Songül Aydın, Melek Karakuş, Nurhan Aydın, Gül Elmas İşler, Fehmi Bayram ve Gümüşpınar Mahalle Muhtarı Şirin Kamiloğlu’na teşekkürlerimizi sunarız” ifadelerini kullandı.
Kahvaltı programının ardından emeği geçenlere plaket takdim edilerek toplantı sona erdi.
Kaynak: Özel HaberEditör: Burak KÜÇÜKERMAN