SON DAKİKA
reklam
reklam

Sandığa Engel Yok

Eklenme Tarihi: 23 Haziran 2018, Cumartesi - 00:00   Okunma Sayısı: 68025

Kartal Belediyesi 24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak 27. Dönem Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçiminde, sandığa ulaşım güçlüğü yaşayan engelli, yaşlı ve hasta vatandaşların sandığa gidip oy kullanabilmeleri için ücretsiz ulaşım hizmeti sağlayacak.

Kartal Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Engelliler Danışma ve Koordinasyon Şefliğince yürütülen çalışmalar çerçevesinde yürütülen çalışmalar geçtiğimiz dönemlerdeki seçimlerde de yapılmış, bu sayede engelli, yaşlı ve hasta vatandaşların sandığa giderek oy kullanması sağlanmıştı.

Engelsiz ulaşım hizmetinden yaralanmak isteyen Kartallı vatandaşlar; Kartal Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Engelliler Danışma ve Koordinasyon Şefliği’ne ait olan  0216 280 56 80 ya da 0216 280 56 86 numaralı hatlarını arayabilecekler. 

Maltepe’de bu seçimlerde sandığa ulaşım güçlüğü yaşayan engelli, yaşlı ve hasta vatandaşlar için özel bir çalışma yürütülüyor

24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak 27. Dönem Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçiminde Maltepe de belediyece sandığa ulaşım güçlüğü yaşayan engelli, yaşlı ve hasta vatandaşlar için özel bir çalışma yürütülmekte.

Bu kapsamda; ulaşım desteğinden faydalanmak isteyen Maltepe’deki engelli, hasta ve yaşlı yakınları   Maltepe Belediyesi Çağrı Merkezi  0 216 399 89 08-458 99 99 arayarak konu ile bilgi ve destek alabilirler. Destekten; Maltepe ilçesi sınırları içinde ikamet ediyor olmanız yeterli.  

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ŞENOL CİĞERLİ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam