SON DAKİKA
reklam
reklam

Çamlıcaspor U17 takımı seriyi sürdürdü

Eklenme Tarihi: 17 Nisan 2024, Çarşamba - 23:26   Okunma Sayısı: 8008

İstanbul U17/A Ligi 20. Grubun şampiyonluk adayı takımlarından Çamlıcaspor, ligin altıncı hafta maçında deplasmanda Maltepe temsilcisi  Başıbüyükspor ile karşılaştı. Mücadelenin 90 dakikasında rakibinden üstün bir oyun sergileyen konuk ekip , sahadan 4-0’lık net bir  galibiyetle ayrılarak zirve yarışını da sürdürdü.

Emirhan Subaşı, Vefa Uçan ve Hayri Gürer Çamlıcaspor’u deplasmanda galibiyete taşıdı

Başıbüyük Stadında oynanan mücadeleyi Emirhan Gürlevük, Dursun Kutlu ve Mehmet Yurtvermez hakem üçlüsü yönettiler. Şampiyonluğun güçlü adayı Çamlıcaspor’u üstün oynadığı karşılaşmada farklı galibiyete taşıyan golleri günü başarılı oyuncusu Emirhan Subaşı (2), Vefa Uçan ve Hayri Gürer attılar.  Maçta birbirinden güzel iki gole imza atan Çamlıcaspor’un çalışkan oyuncusu Emirhan Subaşı maçın yıldızıydı. Böylece Çamlıcaspor 15 puana yükselirken, Başıbüyükspor da 10 puanda kaldı.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam