SON DAKİKA
reklam
reklam

Dişlerinizi sağlıklı tutmak sizin elinizde

Eklenme Tarihi: 18 Nisan 2024, Perşembe - 07:46   Okunma Sayısı: 18701
Gazetemiz adına Kübra Çınar, dişleri daha sağlıklı tutmanın püf noktalarını Cihangir Dental Clinic hekimleri Dr. Dt İsa Hazar Yaldız’a, Dr. Dt Halis Özsürmeli'ye ve Dt.Anıl Yıldız'a sordu

 

İyi bir ağız sağlığı standardını korumak ve sürdürmek için temel olan çeşitli tedavi seçenekleri ve prosedürleri bulunmaktadır. Ağzınızı, diş etlerinizi ve dişlerinizi sağlıklı ve ağrısız tutmak için farklı tedaviler mevcuttur. Gazetemiz adına Kübra Çınar, Cihangir Dental Clinic hekimleri Dr. Dt İsa Hazar Yaldız’a, Dr. Dt Halis Özsürmeli'ye ve Dt.Anıl Yıldız'a sordu. İşte aldığı cevaplar:

İmplantoloji: Diş implantları, eksik dişlerin yerlerinin doldurulması açısından diğer tedavi seçeneklerine göre birçok avantaj sunar. Uygun bakım ile ömür boyu dayanabilecek kalıcı bir çözümdür. Tıpkı doğal dişler gibi görünür ve hissedilirler ve güvenle yemek yemenizi, konuşmanızı ve gülümsemenizi sağlar. Ayrıca çenenin kemik yapısının korunmasına da yardımcı olarak diğer tedavi seçenekleriyle oluşabilecek kemik kaybının önlenmesine yardımcı olurlar.

Gülüş Tasarımı: Her gülümseme benzersizdir ve her gülümseme tasarımı da öyle. Gülüş tasarımı konusunda deneyimli protez uzmanları, sizleri, endişelerinizi ve istediğiniz sonucu tam olarak anlamak için zaman ayıracaktır. Dişlerinizin konumunu, şekli, rengi ve boyutu değerlendirilir ve size nihai sonuç hakkında fikir vermek için geçici malzemeler kullanarak yeni gülüşünüzün bir ön izlemesini oluşturulur. Daha sonra son teknoloji bilgisayar programlarını kullanarak yüz şeklinizi, cinsiyetinizi, yaşınızı ve dudak hatlarınızı dikkate alarak yeni gülüşünüzün dijital tasarımını çıkarılır. Gülüş tasarımınızın beklentilerinizi karşılaması açısından bu aşama çok önemlidir. Tüm bu adımlar tamamlandıktan sonra uzman hekiminizle birlikte kararlaştırdığınız tarz, renk ve materyale sahip kuronlarınızla yeni gülüşünüze merhaba diyebilirsiniz.

Genel Diş Hekimliği: Rutin temizlik ve dolgulardan, kök kanalları ve daha karmaşık prosedürlere kadar her yaştan hastaya kapsamlı bakım sağlanmaktadır. Genel Diş Hekimliği, dişler, diş etleri ve ağzın diğer dokuları dahil olmak üzere çok çeşitli ağız sağlığı sorunlarının önlenmesi, teşhisi ve tedavisini ifade eder. İyi bir ağız sağlığı standardını korumak ve sürdürmek için temel olan çeşitli tedavi seçeneklerini ve prosedürlerini kapsar. Ağzınızı, diş etlerinizi ve dişlerinizi sağlıklı ve ağrısız tutmak için tedaviler mevcuttur. Düzenli diş kontrolleri, diş sorunlarının gelişmesini önlemeye, olası sorunları erken tespit etmeye ve ağız sağlığının iyi olmasına yardımcı olur. Sizler de hem ağız ve diş sağlığınız hem de genel sağlığınız için sıklıkla diş hekiminizi ziyaret etmeyi unutmayın.

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam