Warning: imagecreatefromjpeg(/var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/../dosyalar/gorsel/http-www-gazetetunaydin-com-images-haberler-armaspor-1lige-yukseldi-jpg.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 44

Warning: imagesx() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 3

Warning: imagesy() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 4

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 11

Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 28
Armaspor 1.Lige yükseldi - Tünaydın Gazetesi
SON DAKİKA
reklam
reklam

Armaspor 1.Lige yükseldi

Eklenme Tarihi: 31 Mayıs 2017, Çarşamba - 11:00   Okunma Sayısı: 59093

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından  Mardin'de düzenlenen Bayanlar Türkiye 2.Ligi final etabı  maçları sonunda İstanbul temsilcisi Armaspor Bayanlar Türkiye 1.Ligi'ne yükseldi.
 Mardin Artuklu Yeni Spor Salonunda oynanan final etabı maçlarında Armaspor, elde ettiği 6 galibiyet ve artı 14 averajla etap birinciliğini kazandı. Armaspor, 4 etabın sonunda elde ettiği 23 galibiyet ve topladığı 53 puanla ligi üçüncü sırada tamamladı ve gelecek sezon Bayanlar Türkiye 1.Ligi'nde mücadele etme hakkı kazandı.
Mardin etabında Armaspor, sırasıyla Amasya Çalık Yedaş, Trabzon Poyraz Gençlik, Batman Belediyesi ve Ankara Büyük Kolej takımlarını aynı sonuçla 3-0, Ankara Yenimahalle Belediyesi ve Öz Van Gençlik takımlarını ise 3-1 mağlup etti.

Armaspor, ayrıca sezon boyunca aldığı 79 setle Ligin en çok set alan takımı, verdiği 31 setle de Ligin en az set veren takımı oldu. Sarı-siyahlılar bir sezon boyunca oynadıkları 30 maçın 13'ünü 3-0'lık skorla elde ederken, Lig'de en çok 3-0'lık skorla maç kazanan takım unvanın ı elde etti. Armaspor bunun yanı sıra Lig boyunca oynadığı tüm maçlardan set alan tek takım oldu.

Sezonu kupayla kapattıkları için mutlu olduklarını söyleyen Armaspor Başkanı  Murat İlter ''Bayanlar Türkiye 2.liginde sekiz takım şampiyonluk için mücadele etti. Türk Masa Tenisi tarihinde ilk kez böyle çekişmeli bir sezon yaşandı. İstanbul, Kırşehir ve Isparta etaplarını üçüncü tamamladık. Mardin'deki final etabında 6'da 6 yaparak hem etap birinciliğini, hem de Türkiye 1.Ligine yükselmeyi garantiledik'' diye konuştu.
Süper Lig tecrübesi bulunan eski Milli sporcu Derya Ocak'ın takım kaptanlığında, Genç Milli Leyla Arıtürk, Mesude Işık ve Melek Işık'tan oluşan kadrosuyla sezon sonunda kupayı müzesine götüren İstanbul ekibi gelecek sezon Türkiye 1.Ligi'nde mücadele edecek.

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam