Warning: imagecreatefromjpeg(/var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/../dosyalar/gorsel/http-www-gazetetunaydin-com-images-haberler-gonullu-sanat-elcisi-dragos-musiki-jpg.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 44

Warning: imagesx() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 3

Warning: imagesy() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 4

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 11

Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 28
Gönüllü sanat elçisi Dragos Musıki - Tünaydın Gazetesi
SON DAKİKA
reklam
reklam

Gönüllü sanat elçisi Dragos Musıki

Eklenme Tarihi: 5 Haziran 2017, Pazartesi - 11:00   Okunma Sayısı: 87296

Dragos  Musıki Derneği’nin 15 Nisan 2011 de başlayan müzik yolculuğunda, müziğe, sanata, kültürel varlıklarımıza olan aşklar ve   disiplinli  çalışmalar  sevgi ile  harmanlanınca  2017 yılında dernek bambaşka bir hüviyete bürünmüş.
Dragos Musıki, sadece  müzik ve sanat aşkı olan bir topluluk olmaktan çıkıp ülkemizi yurtdışında tanıtan  rekor sahibi,  Kültür elçisi bir ekip haline gelmiş.
Dragos Musıki Derneği  kuruluşundan bir sene sonra  yurtdışı tanıtım konserlerine başlamış ve 28 Mayıs 2017’de Selanik’te 30 Mayıs 2017’de Dramada verdiği konserler ile yurtdışı konser sayısı yirmiye çıkarmış. Dernek Başkanı Serdar Taştanoğlu, 12 Haziran’da Üsküpte, 15 Haziranda Ohrid’de gerçekleştirecekleri konserler ile bu sayının 22 ulaşacağını, böylelikle beş yıl içinde  en çok yurtdışı konseri veren ve sezon  içinde en fazla yurtdışı konseri veren  topluluk unvanlarına sahip olmaları yanında  kırılması zor bir  Türkiye rekoruna sahip olacaklarını söyledi. 
Başkan Serdar Taştanoğlu, çok mutlu ve gururlu olduklarını  2013  yılında Selanik’te halkın içinde konser veren ilk Türk topluluğu  ünvanından sonra Drama şehrinde verdikleri konser ile  burada da halkın içinde konser veren ilk Türk topluluğu ünvanına sahip olduklarını   her iki konserde de yetkililerin ve halkın kendilerini  çok beğenip takdir ettiğini söyledi.
Korolarının  çok çalıştığını 40’a yakın Yunanca eser öğrendiklerini ayrıca  doğru teleffuz ve doğru müzikal icra için Yunanistan’ın muhtelif yerlerindeki  Yunanlı dostlarından destek aldıklarını belirten Serdar Taştanoğlu,  Selanik Başkonsolos- luğunun konserleri sonrası  bu yıl kendilerine  ilk kez gönderdiği  resmi "teşekkür" mektubunun  Dragos Musıki ailesi için çok değerli bir onur belgesi olduğunu vurguladı. Türkiyede  hiçbir kurum ve şahıstan maddi destek göremediklerini söyleyen Taştanoğlu,  “Destek görebilsek çok daha güzel ve başarılhı işlere imza atabiliriz” dedi.

Editör: BAŞAK ERTEKİN

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam