SON DAKİKA
reklam
reklam

İbrahim İpbüker’in ikinci kitabı çıktı

Eklenme Tarihi: 23 Haziran 2017, Cuma - 11:00   Okunma Sayısı: 78612

Alanya’da günlük olarak yayınlanan Gerçek Alanya Gazetesi’nin Genel Yayın Yönetmeni olan Konyalı gazeteci İbrahim İpbüker, Alanya Yazıları isimli ilk kitabının ardından Hamamdaki Kurna ve Düğündeki Zurna isimli ikinci kitabını çıkardı.

Daha önce Genel Yayın Yönetmeni olarak görev yaptığı Alanya Postası Gazetesi ile halen görev yapmakta olduğu Gerçek Alanya Gazetesi’ndeki onbirinci Köy isimli köşesinde yayınlanan köşe yazılarından seçmelerin yer aldığı ikinci kitabı çıkarmanın mutluluğunu yaşayan İbrahim İpbüker, 8 Temmuz Cumartesi tarihinde imza günü düzenleyecek.

Shakespeare Coffe Bistro’da saat 12.00 ile 17.00 arasında gerçekleşecek imza gününe herkesin davetli olduğunu ifade eden İpbüker, üçüncü kitap için hazırlıklara başladığını da vurguladı.

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam