SON DAKİKA
reklam
reklam

Maltepe’ye yeni hastane

Eklenme Tarihi: 3 Temmuz 2017, Pazartesi - 09:00   Okunma Sayısı: 248396

Maltepe ‘de Cevizli Mahallesi Bağdat Caddesi Minibüs Yolu Dragos kavşağında 20.000  metrekarelik kapalı alanda, Acil sağlık hizmetleri ve kalp damar hastalıkları hizmet veren  Toprak Hospital Maltepe yakın bir zamanda hasta kabulüne başladı. Mehmet Toprak Hospital’in açılış töreninin daha sonraki tarihlerde gerçekleştirileceği öğrenilirken, 165 yatak kapasiteli hastanenin 60 doktor 400 personel ile gece ve gündüz 2 profesörün yönetiminde 24  saat  hizmet verecek olan hastanede Kalp Damar Hastalıkları, Romotoloji , Gastroentroloji, Kardio Vasküler Cerrahi, İleri Kardiolojik İşlemler, Girişimsel Radyoloji Ameliyatları ve Tedavileri, Endoskopik Ultrason, Kadın Doğum, Tüp Bebek, Mide Küçültme Ameliyatları, Kalın Bağırsak Ameliyatları ve tüm cerrahi müdahalelerin SGK ile anlaşmalı olarak Emeklilerin de tedavi işlemlerinin  uygun fiyatlarla gerçekleşeceği   duyuruldu. 
Mehmet Toprak :Sağlık Sektöründe Yeni Bir 
Soluk Mehmet Toprak Hospital Olacak
Mehmet Toprak Hospital’ın sahibi ve kurucusu  olan ,aynı zamanda da Pendik Remedy Hospital Başhekimi de olan  Op. Dr. Mehmet Toprak ile  Mehmet Toprak Hospital  hakkında kısaca görüşlerini aldık. Toprak yeni hizmete giren hastanenin, çok donanımlı bir hastane olduğunu ve yaklaşık 120 Milyon TL yatırımla hizmete girdiğini söyledi.
“Çocukluk ve gençlik yılarımın geçtiği Maltepe’ye böyle bir hastaneyi kazandırdığım için övünç duymaktayım. Bir hayalimi gerçekleştirdim. 2010 yılında sağlık sektörüne yeni bir anlayış getirmek amacıyla kurulan Özel Çarem A.Ş.’nin ilk projelerinden biri  olan ve butik hastane anlayışında ülkemizde öncü olan Pendik’teki Remedy Hospital’dı. Orada elde ettiğimiz önemli başarılar, burasının da yolunu açmış oldu. 
Hastanemiz için  yaklaşık 120 Milyon TL yatırım yapmış olduk. Yaklaşık 2 sene bir hazırlık ve inşa aşaması iki seneyi buldu.  Toplamda 165 yatak kapasiteli hastanemiz; 60 doktor 400 personel ile gece ve gündüz 2 profesör yönetiminde 24 saat  hizmet veriyor. hastanede Kalp Damar Hastalıkları, Romotoloji , Gastroentroloji, Kardio Vasküler Cerrahi, İleri Kardiolojik İşlemler, Girişimsel Radyoloji Ameliyatları ve Tedavileri, Endoskopik Ultrason, Kadın Doğum, Tüp Bebek, Mide Küçültme Ameliyatları, Kalın Bağırsak Ameliyatları ve tüm cerrahi müdahalelerin SGK ile anlaşmalı olarak Emeklilerin de tedavi işlemlerinin  uygun fiyatlarla gerçekleşecek. 
Hastanemizin bizim bölgedeki diğer hastanelerde olmayan ya az olan bir alanda özel çalışması oldu. Anadolu yakasında sadece Marmara Üniversitesi Hastanesinde bulunan çocuk yoğun bakım ünitesi, hastanemizde de  mevcut olup,80 yataklıdır. Üstelik; Marmara Üniversitesi Hastanesindeki çocuk yoğun bakım ünitesinden  kapasite olarak  çok daha büyüğü burada bulunuyor.  Biz Maltepe ilçesinde acil sağlık hizmetleri  ile  kalp damar hastalıkları konusundaki eksiklikleri gidermek için bu yatırımı yaptık, Maltepe’de özel ve devlet  hastaneleri  bulunmakla birlikte kapasiteleri artık yetersiz kalıyor. Bu yüzden de Sağlık Sektöründe yeni bir soluk oluşturmak ve Maltepe ilçesinde yaşayan insanların artık  acil sağlık hizmetleri ve kalp damar hastalıkları  hizmetlerini almak için  çevre ilçelerdeki hastanelere gitmelerine gerek kalmasını önlemek için   Mehmet Toprak Hospital ‘ı hizmete soktuk. Vatandaşlarımızın buraya  gelmeleri  suretiyle sağlık sorunlarını en  acil ve en kaliteli  bir şekilde  çözümleneceğiz. Ve uygun ve makul ölçütlerde Dünya ve AB kriterlerine uygun bir şekilde yapacağız.
Tabi burası sağlık turizmi alanında da önemli bir yer olarak  planlıyoruz. Pendik’teki Remedy Hospital’da çok yerimiz olmamakla birlikte yurtdışına zaten açıldık, Maltepe’deki hastanemizde bu hizmeti çok daha iyi vereceğiz. En önemli hedeflerimizden birisi de; zaten tamamen sağlık turizmine yönelik bir yatırım planımız. Çünkü; yurtdışına gittiğimizde sağlık alanında Türkiye’ye yönelik önemli bir ilgi karsımıza çıkıyor. Bizim bunu doğru kurgulamamız lazım. Biz bunu doğru kurgulayamaz, doğru hizmet vermezsek bu şansı Türkiye olarak kaybederiz.Bu yüzden tamamen sağlık turizmine yönelik bir yatırımımız doğru bir şekilde planlayıp hizmete sokmak durumundayız. 
Mehmet Toprak Hospital’in açılış törenini ise  daha sonraki tarihlerde gerçekleştirmiş olacağız. Mehmet Toprak Hospital’in yapımda emeği gecen herkese çok teşekkür ediyorum. Mehmet Toprak Hospital Maltepe’mize hayırlı ve uğurlu olsun. “

 

Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam