SON DAKİKA
reklam
reklam

‘İhanete indirilen en büyük darbe’

Eklenme Tarihi: 16 Temmuz 2017, Pazar - 16:00   Okunma Sayısı: 77100


15 Temmuz; ülkesini, milletini, tarihini ve onurunu satanlara milletimizin, Anadolu'nun has evlatlarının bir Çanakkale ruhu ile karşı koyuşudur. Cemaat adı altında, sivil toplum kuruluşu adı altında, aydın-entelektüel sıfatı altında onlarca yıl yetiştirilenlerin, zamanı gelince de harekete geçirilenlerin tarihe gömülmesidir.
15 Temmuz; o gece göğüslerini kurşunlara siper eden, tankların önüne yatan erkeklerin, kurşunlar karşısında bir adım bile gerilemeyen kadınların, gecenin karanlığında vatan için şehadete koşanların tarihidir.
15 Temmuz; coğrafyanın son kalesi, iki yüz yıldır ülkelerinden kovulan herkesin sığınağı, vatansızlara vatan olan, yetimleri bağrına basan Anadolu’nun bütün coğrafyaya yol-yordam öğrettiği, yeni istiklal savaşlarının yöntemini gösterdiği gündür.
O gece şehit veya gazi olan, sakat kalan, yetim kalan, dua eden, öfkesini sokaklara taşıran, cümlelere taşıyan, Allah’ın kalplerine müjdeler indirdiği, korkuyu unutturduğu herkes bu ülke için, bu millet için kutsaldır.  
Bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize hayırlı uzun ömürler, tedavileri devam eden gazilerimize acil şifalar diliyorum" dedi. 
Kaymakam Meftun Dallı’nın ev sahipliği yaptığı yemeğe AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, Garnizon Komutanı Tuğgeneral  Mehmet Salih Akay, General Nurettin Baransel Kışlası 23. Motorlu Alay Komutanı Piyade Albay Ahmet Yalçın İskender,  Maltepe Belediye Başkan Yardımcıları Gültekin Karataş ve Melih Morsünbül, AK Parti İlçe Başkanı Av. Ümit Çoban, CHP İlçe Başkanı Zeynep Babacan,  MHP İlçe Başkan Mesut Kamburoğlu, İlçe Emniyet Müdürü  Salih Şahbey, kurum amirleri ve muhtarlar da katıldı

Editör: UĞUR FARUK YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam