SON DAKİKA
reklam
reklam

Dünya Müslüman Alimler Birliği Başkanı Karadavi: Kudüs tüm İslam ümmetini ilgilendiren bir davadır

Eklenme Tarihi: 22 Temmuz 2017, Cumartesi - 12:00   Okunma Sayısı: 74930

DOHA

Dünya Müslüman Alimler Birliği Başkanı Dr. Yusuf el-KaradaviKudüs'ün sadece Filistinlileri değil tüm İslam ümmetini ilgilendirdiğini belirtti.

Karadavi, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Açıkça ilan etmeliyiz ki Kudüs'ü savunma savaşı İslamidir. Kudüs, sadece Filistinlileri ve Arapları değil yeryüzündeki tüm İslam ümmetini ilgilendiren (ortak) bir davadır." ifadesini kullandı.

Dün işgal altındaki Doğu Kudüs'ün farklı bölgelerinde kılınan cuma namazından sonra Kudüs ve Batı Şeria'da Mescid-i Aksa'ya yönelik ihlalleri protesto eden Filistinliler ile İsrail askerleri arasında çıkan olaylarda 3 Filistinli hayatını kaybetmiş, 391 Filistinli de yaralanmıştı.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam