SON DAKİKA
reklam
reklam

Kaş yapalım derken göz çıkartıyorlardı(!)

Eklenme Tarihi: 30 Temmuz 2017, Pazar - 16:00   Okunma Sayısı: 89783

Daha sonra hemen yanımdaki araçtaki şoför koltuğunda oturan şahıstan şüphelenen polis memurları adamı yaka paça aşağı aldı trafik tamamen durmuştu ve önünde de araç vardı kimse kımıldamıyordu çok sayıda polis memuru vardı ve adamı araçtan aşağı aldığı için otomatik vitesli olan araba durmadı ve öndeki araca çarptı. Öndeki arabanın arkasında hasar oluştu. Polis memurlarının yaptığı operasyonda hiç hatası olmayan adamın aracı hasar görmüş oldu. 
Halbuki polis memurları şüphelendiği araçtaki şoföre aracı tamamen durdurmasını söylese yani kontağı kapatmasını söylese böyle bir kaza oluşmamış olacaktı. Zira bütün herkes durmuştu zaten adamı bu denli yaka paça aşağı almanın anlamı nedir. Polis memurları görevini yapıyor tamam bizim için bizim güvenliğimiz için yapıyorlar ona da tamam ama bizim için bunu yaparken bir yandan da vatandaşa zarar veriyor. Nitekim öylede oldu öndeki araca vurdular. 
Daha dikkatli bir şekilde yapılsa kimsenin ne aracı ne kendisi zarar görecekti. Nerede yanlış yapıyoruz neden bu kadar tez canlıyız daha sakin davranılsa bunlar olmayacaktı. Gazeteci olduğumu söyleyip resim çekmek istedim yanımda eşim varken beni azarlarcasına çekemezsin kardeşim bin arabana bide senle uğraşmayalım dediler. 
Bu mudur polisin halka saygısı belki de gizli bir operasyondu görevini yapıyorlardır ona da tamam. Neden biz polisimizden korkalım hem de hiç suçumuz yokken o an daha kibar olunsa kötümü olur. 
Diğer araçlardaki bayan şoförleri görmeniz lazımdı herkesi korkudan ne yapacağını bilemiyordu polis olaya müdahale ederken diğer insanların güvenliğini hiçe sayıyorlar. Yanımdaki araçtan şoförü arabadan dışarı çıkarken yanımdaki arkadaşıma doğru tutulmuş bir silah vardı. Polislerin bundan haberi yoktu belki de ama anlık olmuştu her şey. Arkadaşım çok korktu ve eğildi hemen. Belki de zanlıdan silah çıkmıştı ve bunu almışlardı ama alırken yandaki araç yani benim aracıma doğru doğrultmuşlardı silahı çok korktuk. 
Madem böyle bir operasyon yapıyorsun önce diğer insanların güvenliğini sağla arabaya müdahale ederken diğer polisler güvenlik kordonu oluşturabilirler. Çok fazla polis memuru vardı o an orada çünkü en az 10 tane. Zanlı bir kişi polis 10 kişi araçtan yaka paça indiriyorsun indirirken farkında bile olmadan silahı yanımdaki arkadaşa doğrultuyorsun. Allah korusun ya silah patlasa ya bir zarar gelse neyse ki böyle bir şey olmadı. Polisin operasyonu ne amaçla yaptığını rutin kontrol mü yoksa bilinçli operasyon mu bilmiyorum. Allah polisimizi kolluk kuvvetlerimizi korusun onlarda daha dikkatli davranırlar umarım bundan sonra. 

Editör: UĞUR FARUK YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam