Warning: imagecreatefromjpeg(/var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/../dosyalar/gorsel/http-www-gazetetunaydin-com-images-haberler-cem-yilmaz-benzeriyle-kamera-onunde-jpg.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 44

Warning: imagesx() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 3

Warning: imagesy() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 4

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 11

Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 28
Cem Yılmaz benzeriyle kamera önünde - Tünaydın Gazetesi
SON DAKİKA
reklam
reklam

Cem Yılmaz benzeriyle kamera önünde

Eklenme Tarihi: 22 Ağustos 2017, Salı - 10:00   Okunma Sayısı: 80652

İzmir’in Ödemiş İlçesi'ne gelen ünlü komedyen Cem Yılmaz Mayıs ayından sonra Ağustos ayı başında bir kez daha  aynı yerde İş Bankası’nın reklam filmi için kamera karşısına geçti. Derviş Ağa Medresesi'ndeki kalabalık figüran topluluğu ile yapılan çekimlerde Yılmaz, hayranlarının da  ilgi odağı oldu. Reklam filminin çekimlerinin bir bölümü ise  medrese dışında yapıldı. Reklam filminin  çekimleri ise tam  3 gün sürdü. 
Cem Yılmaz’la Benzerliği Dikkat Çeken Emrah Karaoğlu; Cem Yılmaz’ın Son Reklam Filminde Oynadı
Kalbim Ege’de Kaldı ve Yeşil Deniz adlı dizilerde bölüm oyuncusu olarak görev yapan kuaför-oyuncu Emrah Karaoğlu Cem Yılmaz’a olan benzerliğiyle tüm Türkiye’nin dikkatini çekti. Okuyucularımızın da hatırlayacakları üzere Emrah Karaoğlu keyifli ve ses getiren  bir röportaj yapmıştık. Bu röportajdan kısa bir süre sonra ise Emrah Karaoğlu ile Cem Yılmaz aynı reklam filminde buluştu. Reklam filimde ise Emrah Karaoğlu bazı sahnelerde ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın  dublörlüğünü üslenmiş oldu. Reklamla  alakalı detayları ve  yaşadığı heyecanını bize anlatan Emrah Karaoğlu ise  gazetemize şunları söyledi.
“ Sayın Cem Yılmaz gibi bir usta ile aynı reklam ve sette buluşmanın  bile bir ayrıcalık olduğunu düşünüyorum. Karşılıklı oynamadık; sadece bazı sahnelerde dublörlüğünü yaptım fakat dediğim gibi aynı set ortamında olmak bile büyük bir heyecan oldu benim için . 
Benim reklama girmem ise tamamen şans eseri olmuştur. İş Bankası’nın reklamın çekileceği gün;  Ödemiş’in Birgi  kasabasına gezmeye gittim ve reklamın kast çalışmasının başladığını öğrendim. Tabi  hemen sonrasında kendi ajansımın beni aradığını gördüm ve bu reklam filmi için bana  Cem Yılmaz’ın bazı sahnelerinde dublörlüğünü yapıp yapmayacağım soruldu. Ben de bu teklifi  hiç düşünmeden kabul ettim.
Tabiki de; çekim ortamı  çok çok iyiydi. Türkiye'nin reklam alanında sayılı  kuruluşlarından olan ve belki de en iyisi  olan Böcek Film  çekiyordu bu reklamı  Fakat benim için  zaten heyecandan  öte her şey  adeta bir rüya gibiydi ve Sn.Cem Yılmaz gibi bir ustayı izlemek büyük bir keyifti. 
Beni seven ve benim sevdiğim tüm arkadaşlarıma, dostlarıma ve yakınlarıma reklamda yer alacağımı söylediğimde onlarında benim kadar heyecanlı olduklarını gördüm .Özellikle de kızım çok heyecanlandı. İnsanların genelde verdikleri tepkiler şu oldu ;” zaten senin elinden tutması, sana sahip çıkması lazımdı “ gibi tepkilerle karşılaştım .Tabi;  arkadaşlarımın, dostlarımın ve yakınlarımın  bu tepkileri vermeleri  beni çok şaşırttı açıkçası .Ben  de insanlara Sayın Cem Yılmaz’ın böyle bir şeyi yapmasının zorunlu olmadığını anlatmak için çok çaba sarf ettim  . Fakat insanlar  bütün bunlara hiç inanmak istemediler.
Bundan sonra  da inşallah ekranlarda olurum. Ekranda olmayı kim istemez ki .Ekranın dünyası çok değişik ve çok güzel bir dünya .Hangi oyuncu istemez ki  böyle bir dünyada olmak. Ama; İnşallah büyük usta Sn. Cem Yılmaz ile de  ileride bir reklamda karşılıklı olarak rol alırız. Doğrusu bu fikirde çok heyecan veriyor bana açıkçası.
Bu arada ;her şeyden önce  çok kıymetli aileme ,reklamda büyük usta Sn. Cem Yılmaz ile aynı reklam ve aynı set ortamında yakalama vesile olan ajansıma, gazeteniz personeline, gazetenizin sahibi Sn. Ayşe Serpil Yıldız Hanımefendiye, sizlerle tanıştırmak gibi güzel bir imkanı yakalamama vesile olan Onur Yıldırım kardeşimize ve sana çok teşekkür ediyorum. . İnşallah  işlerin devamı da gelir. Nasip kısmet diyelim .  

 

Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam