SON DAKİKA
reklam
reklam

CHP Maltepe’de Delege seçim tarihleri açıklandı

Eklenme Tarihi: 15 Eylül 2017, Cuma - 10:00   Okunma Sayısı: 186547

İSTANBUL

Yaklaşan kongre süreci içerisinde CHP’de Maltepe delege seçim programı belirlendi. Bu kapsamda Maltepe’de Bayram sebebiyle  ertelenen muhtarlık bölgesi delege seçimleri, 1 Ekim ve 8 Ekim tarihlerinde 18 mahalle 2’ye bölünerek yapılacak. 
CHP’de Maltepe Delege seçimlerinde merak edilen mahalleler 
CHP’de Maltepe Delege seçimlerinin  heyecanını  ise 5- 6 mahalle belirleyecek. Kulislerde konuşulan ve güvenilir kaynaklardan edindiğimiz bilgilere göre;  Bağlarbaşı ,Cevizli ,Gülsuyu Gülensu ve Feyzullah Mahallelerinde  çift liste çıkmasına kesin gözüyle bakılıyor. Yine 3-4 mahallede de çift liste çıkabileceği de konuşulan bilgiler arasında.  Zümrütevler mahallesinde ise  tam 3 listenin çıkacağı dillendiriliyor. 
İlçe Başkanlığı için kıyasıya yarış
CHP Maltepe İlce Kongresinde  ise bir çok isimin adı  geçti; CHP Maltepe’nin mevcut İlce Başkanı Zeynep Babacan ‘ın yanında ilce başkanlığı için adaylığını daha önce  ilan eden  Terazi Gazetesinin İmtiyaz Sahibi  Murat Barutçu, Engin Özkan, Bülent Tufan ,Lütfü Binici gibi bir çok isimlerin de  adaylıkları konuşuluyor. 
CHP’de Maltepe Delege Seçimleri 1-8 Ekim arası olacak 
CHP’de Maltepe Delege Seçimleri  ise Altayçeşme, Altıntepe, Aydınevler ,Bağlarbaşı, Gülsuyu, Büyükbakkalköy, Cevizli  ve Çınar Mahallelerinde 1 Ekim’de, Başıbüyük, Esenkent, Feyzullah Fındıklı, Girne, Gülensu, İdealtepe, Küçükyalı, Yalı ve Zümrütevler Mahallelerinde ise 8 Ekim’de yapılacak. Altıntepe ve Zümrütevler hariç ilçe yöneticilerinin görevlendirildiği secimler sonrasında ise CHP Maltepe İlçe Kongresi gerçekleşecek.  

 

Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam