SON DAKİKA
reklam
reklam

“İyi ki Varsın Edebiyat”

Eklenme Tarihi: 16 Ekim 2017, Pazartesi - 12:00   Okunma Sayısı: 85971


İSTANBUL

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliği beraberinde hazırlanan 36. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı, 4-12 Kasım 2017 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi-Büyükçekmece’de düzenlenecektir.
36. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı’nda düzenlenecek etkinlik programı ve imza günleri listesi açıklandı. 850 yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılacağı fuarda süresince söyleşi, panel, şiir dinletileri ve çocuk etkinlikleriyle birlikte 300 etkinlik gerçekleştirilecektir.
Ana Temanın  “İyi ki Varsın Edebiyat” olduğu fuarda TÜYAP ve katılımcı yayınevleri tarafından farklı yaş gruplarına yönelik edebiyat etkinlikleri düzenlenecek. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı, edebiyatın yaşamımızdaki önemini bir kez daha hatırlayarak kitapların gücünü keşfetmek üzere özenli bir etkinlik programı ve on binlerce kitap çeşidi ile okurları buluşturuyor. Onur Yazarı Ayla Kutlu etkinlikleri kapsamında 5 Kasım Pazar günü TÜYAP, Bilgi Yayınevi, ÇYDD ve Mülkiyeliler Birliği tarafından Ayla Kutlu Edebiyatı başlıklı bir panel gerçekleştirilecek.
Onur Konuğu Kore etkinlikleri kapsamında 4-7 Kasım tarihlerinde Kore ve Türkiye yayıncılarının katılımıyla Edebiyat, Çeviri, Telif Alışverişi, Çocuk ve Gençlik Yayıncılığı ve Karikatür Yayıncılığı üzerine yuvarlak masa toplantıları gerçekleştirilecek.

Editör: BÜŞRA KARAOĞLU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam