Warning: imagecreatefromjpeg(/var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/../dosyalar/gorsel/http-www-gazetetunaydin-com-images-haberler-maltepesporda-primler-odendi-yuzler-guldu-jpg.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 44

Warning: imagesx() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 3

Warning: imagesy() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 4

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 11

Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 28
Maltepespor’da primler ödendi yüzler güldü - Tünaydın Gazetesi
SON DAKİKA
reklam
reklam

Maltepespor’da primler ödendi yüzler güldü

Eklenme Tarihi: 17 Ekim 2017, Salı - 10:00   Okunma Sayısı: 72476

İSTANBUL

Bölgesel Amatör Ligi’nde mücadele eden Maltepespor’da futbolcuların alacaklarının tamamı ödendi.
Maltepespor’da Adapazarıspor maçı öncesi futbolculara maç başları ve Kartal Bulvar maçının primleri ödendi. Ligde şampiyonluk kovalayan Maltepespor son 2 haftayı kayıpsız atlattı. Yönetimin bu gün idmandan önce yapmış olduğu jestle birlikte Yeşil- Kırmızı-Beyazlılarda yüzler güldü.
Ödeme yapılırken, Maltepespor  Başkanı Cahit Durhan, Başkan Yardımcısı Cahit Eftekin ,Genel Sekreter Cem Karatepe, Genel Kaptan Hasan Zengin ile yöneticiler Miktad Erol ve Tayfun Köselerden  de hazır bulundular.

Maltepespor Başkanı Cahit Durhan ‘Futbolcuların alacağı kalmadı’
Maltepespor Başkanı Cahit Durhan, futbolcuların alacaklarının tamamını ödediklerini bildirdi. Durhan yaptığı açıklamada ise , yönetim olarak bu yıl mütevazi bir bütçe ile kadro kurmayı tercih ettiklerini hatırlattı. Futbolcuların alacağının kalmadığını vurgulayan Durhan, “Oyuncularımıza borcumuz kalmadı. Şu an futbolcularımıza alacaklarının tamamı ödendi.. Maç başı ve prim ödemelerini de yaptık. Bu saatten sonra futbolcularımızdan güzel oyun bekliyoruz. Tek isteğimiz galibiyet, futbolcularımız da bunu başarabilecek potansiyeldedir.” Diye konuştu. 
Cahit Durhan yapmış olduğu kısa değerlendirmede ise  şunları söyledi “Belediye Başkanımız sayın Ali Kılıç’ın  Maltepespor’a yoğun bir desteği vardır. Bizler, bu desteklerinin devam edeceğini ve  Ali Kılıç’ın Maltepespor’un şampiyon olması için ne gerekiyorsa yapacağını  biliyoruz. Futbolcularımızda bu primi hak etti.  Kaynak arayışlarımız sürüyor. Önümüzdeki günlerde çok daha olumlu gelişmeler  olacak” 
Cahit Eftekin “Hedefimiz Üç Puan.” 
Pazar günü oynanacak Adapazarıspor maçına büyük önem verdiklerini  vurgulayan   Cahit Eftekin ise  Adapazarıspor’dan mutlak 3 puan arzu ediyoruz.  haftaya   huzur içinde girmek istiyoruz. Sapancaspor ve Kartal Bulvarspor maçlarında onur mücadelesi yapan futbolcu arkadaşlarımın Adapazarıspor’u  yenerek, lige ağırlıklarını koyacağına inanıyorum” diye konuştu.
Maltepespor ‘da çalışmalar devam ediyor
Öte yandan, Maltepespor, 15 Ekim Pazar günü Maltepe Hasan Polat stadında   seyircisi önünde oynayacağı Adapazarı maçının hazırlıklarını teknik direktör Ergun Ortakçı yönetiminde  yaptığı çift idmanla sürdürdü.

Editör: UĞUR FARUK YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam