SON DAKİKA
reklam
reklam

'Kadınlarımız için, yaşlılarımız için çok önemli projeler gerçekleştiriyoruz'

Eklenme Tarihi: 27 Ekim 2017, Cuma - 22:00   Okunma Sayısı: 66787

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Türkiye'de Sosyal Politikalar Bakanlığı olarak son 15 yılda devrim niteliğinde bir dönüşüme imza attıklarını belirterek, "Kadınlarımız için, yaşlılarımız için çok önemli projeleri gerçekleştiriyoruz." dedi.

Lefkoşa'da Surlariçi bölgesini ziyaret eden Bakan Kaya, burada vatandaşlar tarafından sevgiyle karşılandı.

Bakan Kaya'yı evine misafir eden bir vatandaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a olan sevgisini dile getirerek, son yıllarda sağlık alanında yapılan hizmetlerin Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) de olmasını istedi.

Bakan Kaya, vatandaşların sorunlarını dinledi ve KKTC'de yaşayan vatandaşların her zaman yanlarında olduklarını söyledi.

Engelli bir çocuğun olduğu evi de ziyaret eden Kaya, çocuğun sağlık sorunları hakkında ailesinden bilgi alarak tedavi süreciyle ilgili ellerinden gelen desteği vereceklerini kaydetti.

Kaya, başka bir evde de yürüme sorunu yaşayan bir çocuğun sorunlarını dinledi ve KKTC Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile birlikte konunun takipçisi olacakları sözünü verdi.

Ardından Lefkoşa Yunus Emre Kültür Merkezi Umut Derneğinin organizasyonu kapsamında kadınlarla bir araya gelen Kaya, burada kadınların sorunlarını dinledi.

Türkiye'de Sosyal Politikalar Bakanlığı olarak son 15 yılda devrim niteliğinde bir dönüşüme imza attıklarına dikkati çeken Bakan Kaya, "Kadınlarımız için, yaşlılarımız için çok önemli projeler gerçekleştiriyoruz. KKTC Çalışma Bakanlığı ile beraber Kıbrıs'taki kadınlarımız, çocuklarımız, yaşlılarımız için ortak projeler yapıyoruz." diye konuştu. 

Kaynak: aa
Editör: aa

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam