SON DAKİKA
reklam
reklam

Maltepe’deki Ardahanlılardan dernek hamlesi

Eklenme Tarihi: 31 Ekim 2017, Salı - 12:00   Okunma Sayısı: 76886

İSTANBUL

İstanbul’da kurulan Ardahan derneklerine bir yenisi daha eklendi. Maltepe Ardahanlılar Derneği bu halkaya eklenen en son dernek oluyor. Kurucu başkanlığını Yaşar Geler'in yaptığı Maltepe Ardahanlılar Derneği 22 kişilik yönetim kurulu oluşturarak faaliyetlerine başladı. Maltepe Ardahanlılar Derneği'nin 22 kişilik kurucu yönetim kurulu listesinde 4 bayan üyenin de yer aldığı belirtildi.
Hazırlanan evrakların İstanbul İl Dernekler Müdürlüğü’nün onayından geçmesinden sonra Maltepe Ardahanlılar derneğinin kuruluşunun resmen gerçekleştirilmiş olacağı ifade edildi. Derneğin kurucu başkanı eğitimci, yazar, ömrünü Ardahan ve köyleri derneklerine adamış olan  Yaşar Geler ise  sosyal medya hesabından derneğin  kuruluşu şöyle duyurdu:
"Kamuoyuna duyurulur.
Maltepe Ardahanlılar Derneği resmen kuruldu. 22 kurucu üyeli dernekte tüzük ve bildirim formu imzalandı. Bu gün Dernekler Müdürlüğüne verilecek. Kurucular kurulunda 4 bayan,18 erkek üye bulunmaktadır. Derneğimiz Bağlarbaşı Mah. Kumru Sok. Çizgi Plaza No:10 Kat 5 Maltepe/İstanbul adresinde Ardahanlılara hizmet verecektir.
Hayırlı uğurlu olsun
Biz de gazetemiz olarak Maltepe Ardahanlılar Derneğinin hayırlı uğurlu  olmasını diliyoruz.

 

Editör: BAŞAK ERTEKİN

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam