SON DAKİKA
reklam
reklam

Bollywood'un ünlü ismi Antalya'da

Eklenme Tarihi: 6 Kasım 2017, Pazartesi - 23:00   Okunma Sayısı: 128102

ANTALYA

Ünlü Hint oyuncu John Abraham, Antalya Valisi Münir Karaloğlu'nu makamında ziyaret etti.

Ziyarette yaptığı konuşmada, sahibi olduğu futbol takımının Antalya'da kampta olması nedeniyle kentte bulunduğunu anlatan Abraham, daha önce de film çekimi için Antalya'ya geldiğini ve kente hayran kaldığını söyledi.

"Antalya'nın Hindistan'daki tanıtım yüzü olmak istiyorum"

Hindistan Film Prodüksiyon Merkezi'nin (Bollywood) Türkiye'ye olan ilgisine dikkati çeken Abraham, "Geçen yıl Antalya'da bir ay boyunca bir film çektim ve Antalya'ya aşık oldum. Antalya'nın Hindistan'daki tanıtım yüzü olmak istiyorum. Spor ve kültür anlamında Antalya'yı orada, Hindistan'ı burada temsil etmek isterim. Ben bu konularda üzerime düşeni yapmaya hazırım. Özellikle Hindistan futbol takımlarının Antalya'yı tercih etmesi noktasında ben de elimden geleni yapacağım. Kamp turizmini canlandırabiliriz." diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Antalya Valisi Münir Karaloğlu da hem spor hem sanat alanında iki ülke arasındaki ilişkilerin geliştirilmesine katkı sağladığı için John Abraham'a teşekkür etti. Kulüp başkanı olduğu futbol takımının da Antalya'ya kampa geldiği için ayrıca memnuniyet duyduğunu belirten Karaloğlu, Hindistan ile Türkiye arasında ilişkilerin her alanda yoğunlaşmasını arzu ettiklerini sözlerine ekledi.

Karaloğlu, ziyaret sonunda Abraham'a vazo hediye etti.

Kaynak: aa
Editör: aa

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam