SON DAKİKA
reklam
reklam

Cumhurbaşkanı Erdoğan TBMM'de yemin törenini izledi

Eklenme Tarihi: 17 Kasım 2015, Salı - 16:00   Okunma Sayısı: 72719

TBMM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 26. Dönem Milletvekili Ant İçme Töreni dolayısıyla TBMM'ye geldi.

Erdoğan, ikinci en yaşlı üye sıfatıyla İstanbul Milletvekili İsmail Kahraman tarafından askeri törenle karşılandı.

Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alayı tören kıtasını selamlayan Erdoğan, daha sonra Şeref Kapısı'ndan TBMM Genel Kurulu Salonu'na geçti.

Bu arada, Meclis'e aynı anda gelen Başbakan Ahmet Davutoğlu da girişte Cumhurbaşkanı Erdoğan ile selamlaştı.

TBMM'de yaklaşık 1 saat kalan Erdoğan, yemin törenini bir süre takip ettikten sonra Meclis Genel Kurulu Salonu'ndan ayrıldı.

En yaşlı ikinci üye sıfatıyla İstanbul Milletvekili İsmail Kahraman tarafından uğurlanan Erdoğan, Meclis'ten ayrılırken Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alayı tören kıtasını selamladı.

Erdoğan'a, Meclis'ten ayrılışı sırasında, makam aracına kadar çok sayıda milletvekili eşlik etti. Erdoğan, vatandaşlarla da fotoğraf çektirdi. 

Öte yandan, HDP Ağrı Milletvekili Leyla Zana'nın Genel Kurul'da yemin metni dışına çıkmasına ilişkin değerlendirmesi sorulan Erdoğan, "Benden almayın" karşılığını verdi.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam