Warning: imagecreatefromjpeg(/var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/../dosyalar/gorsel/http-www-gazetetunaydin-com-images-haberler-heykellere-maske-takarak-dikkat-cektiler-jpg.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 44

Warning: imagesx() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 3

Warning: imagesy() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 4

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 11

Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 28
Heykellere Maske Takarak Dikkat Çektiler - Tünaydın Gazetesi
SON DAKİKA
reklam
reklam

Heykellere Maske Takarak Dikkat Çektiler

Eklenme Tarihi: 20 Kasım 2017, Pazartesi - 10:00   Okunma Sayısı: 72185

İSTANBUL-Greenpeace Akdeniz, Trakya’ya inşa edilecek olası kömürlü termik santralin İstanbul’un havasını yaşanmaz hale getireceğine dikkat çekmek için İstanbul’da bulunan ünlü şairlerin heykellerine maske taktı ve  “Şiir gibi İstanbul nefes almak istiyor”  başlıklı maskeleri ünlü şairlerin heykellerine yerleştirdi.

Söz konusu eylemde, "Trakya’daki kömürlü termik santral projesinden vazgeçilmezse bu büyük şairlerin anlattığı İstanbul sadece şiirlerde kalacaği" ifade edildi.

Greenpeace Akdeniz İklim ve Enerji Kampanya Sorumlusu Reşit Elçin “Yenilebilir Enerji Kaynakları”  için çağrıda bulundu. 

Greenpeace Akdeniz İklim ve Enerji Kampanya Sorumlusu Reşit Elçin, Çerkezköy'de yapılması planlanan 990 MW gücündeki termik santralin İstanbul'un hava kirliliğini dramatik şekilde artıracağına ve Ergene Havzası'nın hali hazırda kirlenmiş ve azalmış olan su kaynaklarını da tüketeceğine dikkat çekti.

Elçin konuyla ilgili olarak şunları kaydetti:

"İstanbul, halihazırda 365 gün boyunca Dünya Sağlık Örgütü'nün (WHO) kriterlerine göre kirli hava soluyor. Atılması gereken adım yeni kömürlü termik santraller inşa etmek değil, yenilenebilir enerjinin önündeki bariyerleri kaldırmak ve temiz enerji kaynaklarına yönelmektir."

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SEYFETTİN GÖKÇE

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam