SON DAKİKA
reklam
reklam

Yusuf Tolga Ünker ile Fikriye Kesti dünya evine girdi

Eklenme Tarihi: 3 Aralık 2017, Pazar - 15:00   Okunma Sayısı: 190186

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi mezunu olan ve Maltepe Üniversitesi ’inde Araştırma Görevliliği ve Ressamlık yapan Yusuf Tolga Ünker ile yine Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi mezunu ressam ve  resim iş öğretmenliği yapan Fikriye Kesti  çifti mutluluğa adım attı. Kadiköy Evlendirme Dairesinde 26 Kasım Pazar günü yapılan ve seçkin davetlilerin katıldığı nikah töreninde genç çiftin mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

Yusuf Tolga Ünker ile Fikriye Kesti çiftinden teşekkür mesajı

Yusuf Tolga Ünker ve müstakbel eşi, Fikriye Kesti  duygularını  ise şöyle dile getirdiler. “Bizleri bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan bizzat gelerek ya da bizleri arayarak mutluluğumuzu paylaşan tüm değerli akraba ve dostlarımıza sonsuz teşekkürler ediyorum.. İyi ki varsınız sağ olun var olun. Bizleri onurlandırdınız. Sonsuz teşekkürler.”

Damadın babası gazeteci Aykut Ünker ve eşi Necla Hanım ile gelinin babası Faik Kesti ile annesi Fikriye Hanım da çocuklarının bu güzel gününde mutluluk gözyaşı döktüler. Biz de gazete olarak genç çiftlere Allah’tan ömür boyu sağlık ve mutluluk dolu bir ömür diliyoruz..

Editör: UĞUR FARUK YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam