SON DAKİKA
reklam
reklam

Beren Sakın Okula Gitmesin

Eklenme Tarihi: 7 Ağustos 2014, Perşembe - 15:00   Okunma Sayısı: 68786

Hazal Kaya, Hande Subaşı, Bergüzar Korel, Tolgahan Sayışman, Çağatay Ulusoy ve Melisa Sözen gibi isimlere kamera önü eğitimi veren Ayla Algan,  günümüzün popüler oyuncuları hakkında dikkat çeken tespitlerde bulundu. Rol aldığı dizilerin reyting rekorları kırdığı Bergüzar Korel hakkında ilginç bir açıklama yapan Algan şöyle konuştu:

YAPMACIK OLUR

“Bergüzar’ın bir handikabı var; bedeni ve yüzü  feminen değil. Karadayı’da hakim rolüne çok uymuş. Bedeni feminen rolleri kabul etmez, yapmacık olur. O, Jeanne d’Arc gibi rolleri oynayabilir.”

Beren okula gitmesin, bozarlar

Ünlü oyuncu Beren Saat’in oyunculuğunu beğendiğini belirten usta oyuncu, “Beren Saat’i çok seviyorum. Ona ‘Sakın oyunculuk okuluna gitme, bozarlar seni’ diye haber yolladım. İnsanları çok iyi seyrediyor” dedi.

Meryem, Hürrem’den çıkamadığı için hastalandı

Oyun­cu­la­rın za­man za­man psi­ko­lo­jik so­run­lar ya­şa­ya­bi­le­ce­ği­ni söy­le­yen Al­gan, “Biz de şi­zof­re­nik sen­drom­lar ya­şa­ya­bi­li­yo­ruz ama rol­den çık­mak için alt ben­le­ri­mi­zi te­miz­li­yo­ruz. De­li­ler­le, oyun­cu­la­rın far­kı şu­dur; de­li bir ro­le gi­rer çı­ka­maz, biz çı­ka­rız. Mer­yem Uzer­li­’nin ya­şa­dı­ğı so­run da buy­du. O ar­tık Hür­rem ol­muş­tu ve bu rol­den çı­ka­mı­yor­du.

Kaynak: bugun.com.tr

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam