SON DAKİKA
reklam
reklam

Maltepespor Kestel’de “Ecel Teri “ Döktü

Eklenme Tarihi: 10 Aralık 2017, Pazar - 18:00   Okunma Sayısı: 81689

Rakiplerinin puan kaybettiği haftada gurubun  alt sıralarında yer alan   Bursa Kestel Belediyespor ile karşılaşan Maltepespor deplasmanından 1 puan ile döndü. Alınan bu sonuç ile grup lideri Gebzespor’la arasındaki fark 3 e indi.

Maçta ev sahibi KestelBelediyespor 10.dakikada Maltepespor defansının  hatasında topu ağlara gönderdi ve 1-0 öne geçtiMaltepespor’lu orta saha  Ömer Faruk Kılıç da  maçın 35.dakikasında topu ağlara göndererek skoru 1-1 yaptı. Maltepespor  maçın ikinci yarısında oyuna ağırlık verse de istediği skoru alamadı ve maç 1-1 sona erdi.

Kestel deplasmanında takımlarını yalnız bırakmayan Maltepespor Başkanı  Cahit Durhan ve yönetim kurulu üyeleri  hayal kırıklığına uğradı. Sahada sergilenen futbol karşısında adeta saç-baş yolan yöneticilerle İstanbul dönüsü sıcağı sıcağı yaptığımız görüşmemizde  ise kendileri  önemli bir fırsatı kaçırdıklarını ifade ettiler. Maltepespor haftaya kendi sahasında Karasuspor'u konuk ediyor.

Oynanan 11. Hafta maçları sonrasında 25 puan ile Gebzespor liderliğini sürdürürken, 22 puan ile Maltepespor 2. Sırada ki yerini korudu. Alınan sonuçlar sonrasında, 22 puanlı Dağantepespor 3. 21 puan ile Beylerbeyispor 4. Sırada yer aldı.

Editör: SEYFETTİN GÖKÇE

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam