SON DAKİKA
reklam
reklam

Feyzullah Mahallesi Muhtarı Mehmet Kamil Büyükyılmaz’a ziyaret

Eklenme Tarihi: 26 Aralık 2017, Salı - 10:00   Okunma Sayısı: 337927

 

İSTANBUL 

Feyzullah Mahallesi Muhtarı Sn.Mehmet Kamil Büyükyılmaz’a bir  ziyarette bulundum. Bu ziyaret çok yararlı ve faydalı bir ziyaret oldu. Ziyaretimizin amacı  Feyzullah Mahallesi’nin sorunlarına dikkat çekmek ve mahalle hakkında güncel bilgiler almaktı.

Bu ziyarette Feyzullah Mahallesi Muhtarı Sn.Mehmet Kamil  Büyükyılmaz da mahallesinin kentsel dönüşüm sürecinden son dönemde etkilenmeye başladığını söylerken, bazı inşaatlar sebebiyle kendisine  ve belediyeye de muhtelif şikayetlerin  ulaştığını iletti. Büyükyılmaz yine de kentsel dönüşümün çok yararlı bir süreç olduğunu, kendi mahallelerinde bina stokunun da hızla yaşlanmaya başladığını kaydetti.

Büyükyılmaz  bölgedeki Marmaray inşaatlarının hızlandığını, buna karşılık bölgedeki trafiğin durma noktasına geldiğini belirterek, şikayet konusu olan bir diğer alanın trafik olduğunu ve inşaat yetkilileriyle, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile Maltepe Belediyesi yetkilileri arasında devamlı bir irtibat halinde olduklarını ifade etti.

Feyzullah Mahallesi’nin genel sorunlarının Maltepe’deki ilçe sorunlarıyla hemen hemen aynı olduğunu kaydeden Feyzullah Mahallesi Muhtarı Sn.Mehmet Kamil  Büyükyılmaz’a mahallemizin özel bir sorunu var mı dediğimizde “Mahallemizde Lise Yok.” Cevabını verdi.  Feyzullah Mahallesi’nin ilk ve orta okullarının olduğunu söyleyen Büyükyılmaz, halen bir lise kurumunun  olmayışı yüzünden mahallenin çocuklarının komşu mahallelerdeki liselere kaydolduğunu belirti.

Bizi ağırladığı için Feyzullah Mahallesi Muhtarı Sn.Mehmet Kamil  Büyükyılmaz’a ve değerli personel kardeşimize çok teşekkür ediyorum.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam