Warning: imagecreatefromjpeg(/var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/../dosyalar/gorsel/http-www-gazetetunaydin-com-images-haberler-masiadin-yemegine-osman-boyrazla-akif-hamzacebi-de-katildilar-jpg.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 44

Warning: imagesx() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 3

Warning: imagesy() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 4

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 11

Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 28
MASİAD’ın Yemeğine Osman Boyraz’la Akif Hamzacebi de Katıldılar - Tünaydın Gazetesi
SON DAKİKA
reklam
reklam

MASİAD’ın Yemeğine Osman Boyraz’la Akif Hamzacebi de Katıldılar

Eklenme Tarihi: 2 Ocak 2018, Salı - 12:00   Okunma Sayısı: 87834

İSTANBUL

Düzenlenen programın açılış konuşmasını yapan MASİAD Başkanı Cem Karatepe, MASİAD’ın faaliyetleri ve gelecekte ki projeleri ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu. Düzenlenen programa katılan AK Parti  İstanbul Milletvekili Osman Boyraz ve CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi’de katılımcılara hitap ederek. MASİAD’ın projelerinin Maltepe’ye faydalarına değindiler.

MASİAD Başkanı Karatepe’den  önemli açıklamalar 

MASİAD Başkanı Cem Karatepe yemekte yapmış olduğu konuşmasında ise , “Kapanmak üzere olan Mutlu Yuva Derneğinin 2018 yılının tamamının kira bedelleri ve öğretim tüm masrafları MASİAD olarak kendi aramızda imece usulü olarak sağlamış bulunduk ve bunun protokolünü imzaladık. İlçe Milli Eğitim Müdürümüzün bize aktarmış olduğu tespit edilen 200 tane durumu hali vakti yerinde olmayan öğrencilerimizin tüm okul giderleri, kırtasiye giderleri ve montundan kabanına kadar tüm kışlık kılık kıyafeti ve okul gereksinimlerine üzerine bir ihtiyaç olduğunu bize beyan etmişlerdi. Bununla ilgili İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ile görüş alışverişi yaptık. Kendileri bize dokümanları verdi. Bununla ilgilide son noktaya geldik. Bu ürünlerin tamamını kendilerine aktaracağız. 

Projelerimizi sağlıklı olarak yönetimimle birlikte üstesinden geldik. Bunun haricinde MASİAD olarak 3, 4 tane projeyi daha ele aldık. Maltepe Üniversitesiyle ,eğitim ve bölgede bulunan engelsiz kardeşlerimizi hayata ve iş hayatına adapte olabilmeleri için yapmış olduğumuz bir takım projeler var. ”

AK Parti  İstanbul Milletvekili Osman Boyraz “Kimliklerimizi Kenara Bırakacağız ve inanıyorum ki bir çok hizmetlere hep birlikte imza atacağız. ” 

Toplantıda konuşma yapan bir önemli isim de  yemeğe katılım sağlayan AK Parti  İstanbul Milletvekili Osman Boyraz’dı . Boyraz ise toplantıya katılmaktan dolayı yaşadığı memnuniyeti dile getirdi.

Osman Boyraz, ” Bu gün sizlerle aynı ortamı paylaşmaktan duyduğum memnuniyeti ifade etmek istiyorum. Bu aile ortamını paylaşmamıza vesile olan MASİAD başkanına ve ekibine teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki bir çok hizmetlere hep birlikte imza atacağız. Zaten bir kaç projeye bakınca gerçekten ümit verici projeler var. Ortak değerimiz Maltepe olunca elbette Maltepe’ye bir borcumuz var. Bu borcumuzu siyasi kimliklerimizi, tercihlerimizi, tenlerimizi kenara bırakacağız. Ortak değerimiz Maltepe ekseninde birleşip yaşadığımız bu ilçede Maltepe’ye bir şeyler sunamız gerekir diye düşünüyorum. Bununda öncü kuvveti MASİAD olacağına inanıyorum.”  Diyerek MASİAD’ın Maltepe’deki pek çok önemli ve anlamlı işte ön ayak olacağını ifade etti. 

CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi “Maltepe’ deki sanayici ve iş adamlarımızı bir araya getiren MASİAD’ın önemi bu nedenle  de çok daha farklıdır.” 

Toplantıda konuşma yapan bir başka önemli isim de  yemeğe katılım sağlayan CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi’ydi. Konuşmasına MASİAD Başkanına teşekkür ederek başlayan  Hamzaçebi MASİAD’ın önemini vurguladı. 

Akif Hamzaçebi, “Bu toplantı yemeğini organize ettiği için MASİAD başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Bu bir tanışma toplantısı. Bir toplumda üretim varsa refa yükselir. Üretim yoksa refah da yoktur ve paylaşacağımız bir şey yoktur. Ekonomi büyüyecek ki refahımız artsın. İş adamlarımızın, sanayicilerimizin yaptığı üretim ekonomiye verdiği katkı her şeyin üzerindedir. Maltepe’ deki sanayici ve iş adamlarımızı bir araya getiren MASİAD’ın önemi bu nedenle çok daha farklıdır. Başkanımızın sosyal sorumluluk projelerini yürekten sonuna kadar destekliyorum. Bizler siyaset kurumu olarak burda bu masanın etrafında buluşan bütün siyasiler olarak hiç tereddüt etmeyin hepimiz yanınızda oluruz. Bu kadar güzel bir ilçede yaşamanın kıymetini bilelim ve daha ileriye taşıyalım.” Diyerek  Maltepe’de yaşamanın kıymetinin bilinmesi gerektiğini ifade etti ve MASİAD’a destek mesajı verdi.

Misafirlere “Kars Kazı” ikram edildi 

Öğlen yemeğinde İş, Siyaset ve Spor camiasından çok sayıda isim ile bir araya gelen MASİAD katılımcılara Kars Kazı ikramında bulundu.

Yemeğe AK Parti Maltepe İlçe Başkanı Av.Ümit Çoban, CHP Maltepe İlçe Başkanı Engin Özkan, Maltepespor Başkanı Cahit Durhan, MASK Başkanı  Bayram Behram Kaçar’ın yanı sıra çok sayıda spor kulübü başkanı ile  STK Başkanı ve  İşadamı katıldı. 

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: UĞUR FARUK YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam