SON DAKİKA
reklam
reklam

Maltepe’deki Yılbaşı Denetimi

Eklenme Tarihi: 3 Ocak 2018, Çarşamba - 11:00   Okunma Sayısı: 80919

İSTANBUL

Birçoğunuz yılbaşına nasıl girdi. Umarım ki güzel ve sağlıklı bir şekilde girmişlerdir.  Şunu iyi bilin ki; yılbaşının güvenli ve huzurlu geçmesi için gerek emniyet güçlerimiz, gerekse de kendi bulunduğum yöremdeki zabıtlalar ellerinden geleni yaptılar.  

Biz de Mustafa Kardeşimizle Maltepe’nin tarihi semti olan Beşçeşmeler’de dolaşırken, buna bizzat tanık olduk. Halkın sağlığını korumak ve yılbaşı gecesinin Maltepe’de huzurla geçmesini sağlamak amacıyla denetimlerini sıklaştıran Maltepe Belediyesi ekiplerinin denetimleriydi bu tanık olduğumuz durum. Kimi zaman, sıcak ve samimi ortamda gecen bu denetimler, umarız  ve dileriz ki,işe de yaramıştır. 

Belediye kaynaklarından aldığımız bilgilere göre, zabıta görevlileri denetimde tam 62 işyerini denetlemişler. Zabıta ve Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından ortaklaşa yapılan bu denetimlerde, eksiklikleri bulunan eğlence yerleri ve içkili restoranlar uyarıldılar ki ;bu uyarılara bizzat şahit olduk. 

Mutfakların hijyen ve temizliği, firmalara ait belgeler, vatandaşlara karşı davranış biçimleri, gıdaların son kullanma tarihleri ve saklanma koşulları gibi birçok noktada yapılan bu denetimleri yapan zabıta görevlilerini tebrik ediyoruz. 

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam