SON DAKİKA
reklam
reklam

Maltepe Giresunlular Derneğinden Yeni Seçilen CHP Maltepe İlçe Yönetimine Ziyaret

Eklenme Tarihi: 17 Ocak 2018, Çarşamba - 10:00   Okunma Sayısı: 70936

İSTANBUL

CHP Maltepe İlçe Başkanı Engin Özkan ve seçilen yeni yönetimine hayırlı olsun ziyaretleri tüm hızıyla devam ediyor. En son ziyaretlerden birisi de Maltepe Giresunlular Derneği Başkanı Erdi Akşen ve yönetim kurulu üyeleri tarafından gerçekleşti.

Maltepe Giresunlular Derneği Başkanı Erdi Akşen ’ Maltepeliyim diyen herkesin sorumluluk alması gerekir’’

İlçe Başkanı Engin Özkan ve Yönetimini tebrik eden Maltepe Giresunlular Dernek Başkanı Erdi Akşen, çalışmalarında da başarılar diledi. 

Giresunlular olarak tüm siyasi partilere eşit noktada olduklarını da sözlerine ekleyen Akşen ziyarete :” İstanbul’da yaklaşık 500 Bin Giresunlu var. Biz önemli bir STK (Sivil Toplum Kuruluşu) olarak, Maltepe’nin önemli olaylarına ağırlığımızı koyacağız, Maltepe’nin sorunları konusunda Maltepeliyim diyen herkesin sorumluluk alması gerekir. Bu ne bir partinin nede bir derneğin sorunudur. Biz Maltepe Giresunlular derneği olarak her türlü çalışmalara varız.”  Diye konuştu 

Erdi Akşen son olarak dernek olarak  CHP yönetimine başarılar dileyip, kendilerini kutladıklarını belirtti.

CHP Maltepe ilçe başkanı Engin Özkan ”STK’lar ülkemize ve ilçemize faydalı olabileceğimiz, birlikte hareket edebileceğimiz ortak alanlardır’

CHP Maltepe İlçe Başkanı Engin Özkan,  Maltepe Giresunlular derneğine yaptıkları ziyaretten dolayı teşekkür etti. Özkan , Maltepe’de Giresunluların nüfus olarak iyi bir konumda olduklarını ve ilçe siyaseti için önem arz ettiklerini belirtti.

 ”STK’lar ülkemize ve ilçemize faydalı olabileceğimiz, birlikte hareket edebileceğimiz ortak alanlardır. Bu nedenle siyasi partilerin, sivil toplum örgütleri ile iç içe olması çok önemlidir.” diyen Engin Özkan, ”Hepimizin ortak amacı ilçemize hizmet etmektir. Sizlerde bunu en güzel şekilde icra ediyorsunuz ”ifadesini kullandı.

Engin Özkan partilerinin kendilerinin de ellerinden geldikleri  kadar  Maltepe Giresunlular  Derneği’nin yanında olacağını belirtti.

Ziyarette Maltepe’nin  sorunları da konuşularak fikir alış verişinde bulunuldu ve Maltepe’nin Anadolu yakasının yükselen güneşi olmaya aday olduğunu bunu da hep birlikte  yapılacak bir çalışma sonucunda gerçekleşeceğinin altını çizdiler.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam