SON DAKİKA
reklam
reklam

Maltepe Belediyesi Meclis Başkanı Ziya Hayırlıoğlu’nun 96 yaşındaki kayınvalidesi Hanife Yazıcı vefat etti

Eklenme Tarihi: 5 Şubat 2018, Pazartesi - 10:00   Okunma Sayısı: 291834

İSTANBUL

30 Ocak Salı günü  vefat eden Maltepe Belediyesi Meclis Başkanı  Ziya Hayırlıoğlu’nun 96 yaşındaki  kayınvalidesi Hanife Yazıcı’nın 31 Ocak Çarşamba günü Maltepe Merkez Cumhuriyet Camiinde öğlen kılınan cenaze namazına Maltepe  Belediye Başkanı Ali Kılıç, Başkan Yardımcısı Ömer Ekşioğlu, CHP Maltepe Eski İlçe Başkanı Zeynep Babacan, Belediye Meclis Üyesi İlyas Güldiken, Maltepespor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Arif Tevetoğlu, Masiad Eski Başkanı İlhan Özüpekoğlu, Maltepe ‘deki İlçe  Muhtarları Mehmet Büyükyılmaz, Serkan Aslan ve Ali Galip Yurduseven ile  CHP Altıntepe Mahalle Platformu Başkanı Halet Ataş, Maltepe Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yunus Erdel, Türkiye Emekliler Derneği Maltepe Şube Başkanı Azmi Şahin, Feyzullah Mahallesi Hizmet Gönüllüsü Ferhat Ovacık, Maltepe Trabzonlular Derneği Başkanı Kamil Karabak, Ödüllü Yüzme sporcusu Ahmet Tekkeşin,  Ali Çetinkaya ve Gökhan Özüpekoğlu gibi yüzlerce kişi katıldı.

Bu arada cenaze öncesinde  cenazede karşılaşan Maltepe Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yunus Erdel ile Maltepe  Belediye Başkanı Ali Kılıç 13 Şubat’ta gerçekleşecek olan Maltepe Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimiyle  ve güncel konular hakkında mini birer  görüşme yaptılar. 

Ailesinin göz yaşları içinde oldukları görülen ve üzüntülü bir şekilde taziyeleri kabul ettikleri  Hanife Yazıcı kılınan cenaze namazının ardından dualarla son yolculuğuna gözyaşları içinde uğurlandı.

Bizler de kayınvalidesini yitiren Maltepe Belediyesi Meclis Başkanı  Ziya Hayırlıoğlu’na ve  Yazıcı Ailesine Başsağlığı diliyoruz. 

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam