Warning: imagecreatefromjpeg(/var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/../dosyalar/gorsel/http-www-gazetetunaydin-com-images-haberler-luks-villalara-kumar-operasyonu-jpg.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 44

Warning: imagesx() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 3

Warning: imagesy() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 4

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 11

Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 28
Lüks villalara kumar operasyonu - Tünaydın Gazetesi
SON DAKİKA
reklam
reklam

Lüks villalara kumar operasyonu

Eklenme Tarihi: 5 Mart 2018, Pazartesi - 12:00   Okunma Sayısı: 60917

İSTANBUL

İstanbul'da düzenlenen operasyonda, lüks villalarda kumar oynattıkları ve oynadıkları öne sürülen 335 kişi hakkında yasal işlem yapıldı.

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Silivri, Çatalca ve Şile'de lüks villalarda kumar oynatıldığı istihbaratı üzerine çalışma başlattı.

Jandarmanın teknik ve fiziki takibi ile istihbarat çalışmasının ardından 3 ilçedeki villalara operasyon düzenlendi. Villalarda 4 oyun makinesi, oyun makinelerindeki numaraları göstermeye yarayan 2 televizyon, yüzlerce tombala kartı ve tombala kağıdı, oyun pulları, plastik oyun topları, ruhsatsız 1 Glock marka silah ile bir miktar esrar ele geçirildi.

Operasyonda kumar oynattıkları iddia edilen 8 kişi ile kumar oynadıkları öne sürülen 327 kişi gözaltına alındı.

Şüphelilerin, güvenlik güçlerinin operasyonundan önceden haberdar olmak amacıyla villa ve çevresinde özel güvenlik kamerası sistemleri kurdukları öğrenildi.

Kumar oynadıkları öne sürülen 327 kişiye yaklaşık 100 bin lira para cezası uygulandığı, kumar oynatmak ve kumar için yer temin etmek iddiasıyla 8 kişi hakkında da adli işlem yapıldığı bildirildi.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam