SON DAKİKA
reklam
reklam

AK Parti Maltepe’de Kongre Tarihi 15 Nisan

Eklenme Tarihi: 5 Nisan 2018, Perşembe - 10:00   Okunma Sayısı: 121743

İSTANBUL

Bundan dört yıl önce göreve gelen AK Parti Maltepe İlçe Başkanı Av. Ümit Çoban bu kongrede aday olmayacağını açıklamış; partililer temayül yoklamasına gitmiş  ve yapılan temayül yoklaması sonucunda en çok  adı geçenlerin arasında Ercan Gümüş, Mehmet Erikçi, Mehmet Karadeniz ,Süfyan Helvacıoğlu, Kadem Ekşi, Yılmaz Erten, Atila Üstündağ, Av Ali İhsan Turan yer almıştı. Yoklamadan çıkan isimlerden olan; Mehmet Erikçi, Ercan Gümüş, Serkan Bahadır ve  Erdoğan Akkaya AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak’la görüşmüş, Şenocak AK Parti Maltepe İlçe Başkanı Av. Ümit Çoban ve beraberindekilerle istişare görüşmesi yapmışlardı. 

AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, “Genel Merkezimizle yapılan istişareler neticesinde, Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın onayıyla 14 ilçe başkan adayımız belirlenmiştir. Kalan 11 ilçe başkan adayımızla ilgili istişarelerimiz devam ediyor.”

AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram  Şenocak  geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Maltepe’nin de aralarında bulunduğu 14 ilçedeki adayın Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayıyla belirlendiğini duyurdu.

Buna göre; Adalar’da Özlem Öztekin Vural, Bahçelievler’de Ramazan Açıkgöz, Bakırköy’de Tülin Mazlumoğlu Kestane, Bayrampaşa’da Ersin Saçlı, Başakşehir’de Sebahatdin Kayas, Beykoz’da Muhammed Hanefi Dilmaç, Büyükçekmece’de Murat Çelik, Çatalca’da Mesut Üner, Esenler’de Umut Özkan, Esenyurt’ta Yasir Çelik, Kağıthane’de Mevlüt Öztekin, Maltepe’de Mehmet Erikçi, Sultangazi’de Abdurrahman Dursun ve Zeytinburnu’nda Abdülselami Delibalta, yapılacak 4. ve 6. kongre sürecinde ilçe başkan adayı olacağı öğrenildi.

AK Parti Maltepe İlçe Başkanlığı seçimlerine kısa bir süre kala Mehmet Erikçi’nin parti tarafından aday olarak belirlenmesi resmiyet kazandı.  AK Parti Maltepe İlçe Başkanlığı 6.Olağan Kongresi 15 Nisan Pazar günü gerçekleşmiş olacak. Kongrede ilçe yönetimi de belirlenecek. 

Son dönemde Maltepe Belediye Meclisindeki muhalefetiyle ilçe gündemine giren Mehmet Erikçi parti içinde tecrübeli bir isim

İBB ve Maltepe Belediyesi Gençlik Meclisi kurucu üyesi olan ve aynı zamanda  2009 Yerel Seçimlerinden beridir Maltepe Belediye Meclis Üyesi de  olan Erikçi Maltepe Belediye Meclisi  Plan Bütçe, Denetim ve Kentsel Dönüşüm komisyonlarında görev almasıyla   ve elliden fazla soru önergesi vermesiyle son dönemde adından çok söz ettirdi. 2012 yılında AK Parti Maltepe İlçe yönetimine seçilen Erikçi partinin Yerel Yönetimlerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcılığı görevinde de  bulundu . AK Parti Maltepe’de en tecrübeli isimlerden biri olarak göze çarpıyor.  

1981 Yılında Malatya’da doğan Mehmet Erikçi; İlkokulu Malatya’da Ortaokulu Başıbüyük Yılmaz Mızrak Ortaokulu’nda lise öğretimini ise Maltepe Lisesi’nde tamamladı .Süleyman Demirel Üniversitesi Turizm Rehberliği ve Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi’ni bitirdikten sonra Maltepe’de serbest muhasebeci ve Mali Müşavir olarak kendi işyerinde faaliyet gösteriyor.  İstanbul Mali Müşavirler Derneği Maltepe İlçe Yönetim Kurulu üyeliği, Anadolu Yakası Malatyalılar Derneği ve Malatya Gönül Birliği Derneği Yönetim Kurulu üyelikleri başta olmak üzere çeşitli sivil toplum kuruluşlarında ve hemşeri derneklerinde görevleri bulunmakta olan Mehmet Erikci, iyi derecede İngilizce bilmekte; evli ve bir çocuk babası.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam