SON DAKİKA
reklam
reklam

Haluk Bilginer’in başrolünde oynadığı Eski Kocam(ız) yarın vizyonda

Eklenme Tarihi: 5 Nisan 2018, Perşembe - 10:00   Okunma Sayısı: 89280

İSTANBUL

Margarethe von Trotta’nın yönettiği ve Haluk Bilginer, Ingrid Bolsø Berdal, Katja Riemann ile Tinka Fürst’ün oynadığı Eski Kocam(ız)  (The Odd Couple – Forget About Nick), yarın Bir Film dağıtımıyla vizyona girecek. 

Filmin yönetmeni olan usta isim Margarethe von Trotta  “Die abhandene Welt” ten tam  iki sene sonra setlere dönerken, film pek çok kez yabancı filmlerde yer alan Haluk Bilginer’in ilk başrolünde oynadığı yabancı film olarak dikkat çekiyor  

Eski Kocam(ız)  (The Odd Couple – Forget About Nick) Filminin Konusu 

Eski bir model olan Jade, kocası Nick’in yardımıyla kendi işini kurar. İş hayatında başarı basamaklarını hızla çıkmak isteyen Jade’in özel hayatı, Nick’in eski eşi Maria ve kızları Stephanie’nin çat kapı hayatına girmeleriyle alt üst olur. Maria ile yaşadığı tüm zıtlaşmalar, çekişme ve anlaşmazlıklar Jade için hem özel hayatında hem de iş hayatında zamanla yerini bir kadın dayanışmasına bırakacaktır.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam