SON DAKİKA
reklam
reklam

Atalar ve Şehit Öğretmen Hüseyin Ağırman Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri öğrencileri Kartal Belediyesine Ziyarette

Eklenme Tarihi: 11 Nisan 2018, Çarşamba - 10:00   Okunma Sayısı: 372075

İSTANBUL

Dünyanın en prestijli uluslararası robotik yarışması olan  Shenzhen Regional 2018’de, ‘Eagles’ ve ‘Göktürkler’ isimleri ile hem ilçelerini, hem de ülkemizi başarıyla  temsil eden Atalar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Şehit Öğretmen Hüseyin Ağırman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e bir teşekkür ziyaretinde buldu 

Ziyarette Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Gülcemal Fidan’ın yanı sıra Mali Hizmetler Müdürü Oğuzhan Dumlu, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Adem Uçar ve öğrencilerin öğretmenleri de  ziyarette yer alanlar arasındaydı.  

Bu yıl Çin’de gerçekleştirilen Shenzhen Regional 2018’de ‘Eagles’ ve ‘Göktürkler’ takımları, yarı finale kadar yükselerek büyük bir başarıya imza attı. Öte yandan ‘Göktürkler’ robot takımı yarışmada, ‘En İyi Takım Ruhu’ ve ‘En Güvenli Pit Alanı’  de ödülüne sahip oldu.  Bu denli  büyük başarıya imza atan her iki lisenin de öğrencileri verdikleri desteklerden ötürü   Kartal Belediyesine ve  belediye  başkanı Altınok Öz’e teşekkür ederek, Çin’den getirdikleri çay, kalem ve bir teşekkür plaketi takdim ettiler 

Kartal Belediye Başkanı Öz ;“Kartal’ı ve ülkemizi en iyi şekilde temsil ettiniz”

Gençlerin ziyaretinden büyük mutluluk duyduğunu belirten  Kartal Belediye Başkanı Öz ise , “Çin’de Kartal’ı ve ülkemizi en iyi şekilde temsil ettiğiniz için hepinize tek tek teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki gelecek yıllarda bu yarışmadan çok daha iyi derecelerle ayrılacaksınız. Türk bayrağını, dünyanın her yerinden gelen yarışmacıların karşısında dalgalandırdığınız için sizlerle gurur duyuyoruz”  diye konuştu. 

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: MEHMET TUKSAL

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam