Warning: imagecreatefromjpeg(/var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/../dosyalar/gorsel/http-www-gazetetunaydin-com-images-haberler-kavga-ihbarina-gelen-polise-pasta-surprizi-jpg.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 44

Warning: imagesx() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 3

Warning: imagesy() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 4

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 11

Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 28
Kavga ihbarına gelen polise pasta sürprizi - Tünaydın Gazetesi
SON DAKİKA
reklam
reklam

Kavga ihbarına gelen polise pasta sürprizi

Eklenme Tarihi: 12 Nisan 2018, Perşembe - 11:00   Okunma Sayısı: 63412

HATAY

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde kavga ihbarı üzerine bir okula giden polis ekipleri, öğrencilerin hazırladığı sürprizle karşılaştı.

Şehit Bilal Kurtoğlu İmam Hatip Ortaokulu'nda öğrenciler arasında kavga çıktığı yönündeki ihbar üzerine polis ekipleri, bölgeye sevk edildi.

Türk Polis Teşkilatının 173. kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası dolayısıyla kendileri için hazırlanan sürprizden habersiz olan polis ekipleri, okulda öğrenciler tarafından pastayla karşılandı.

Sürpriz karşısında şaşıran polis ekipleri, öğrencilere ve okul yönetimine teşekkür etti. Polisler, kendilerine sevgi gösterisinde bulunan çocuklarla uzun süre sohbet etti.

Okul Müdürü Mahmut Şanverdi, yaptığı açıklamada, emniyet güçlerinin gece gündüz demeden halkın güvenliği için çalıştığını belirterek, "'Çocuklarımız polis ağabeylerine pasta almak istediler. Bizler de bu olaya katkı sağladık. Okulumuzda kavga ihbarı yaptık ve polislerimiz okulumuza geldikleri anda onları pastayla karşıladık. Hepsine hayırlı görevler diliyoruz.'' dedi.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam