SON DAKİKA
reklam
reklam

Para Badminton'da Milli Takımınızdan 3 Altın Madalya

Eklenme Tarihi: 26 Nisan 2018, Perşembe - 10:00   Okunma Sayısı: 188285

İSTANBUL

12 ile 15 Nisan 2018 tarihlerinde arasında Dubai/ Birleşik Arap Emirlikleri tarafından düzenlenen Uluslararası Dubai Para - Badminton turnuvasına 10 sporcuyla katılan Türkiye  A Milli takımımız toplamda 11 madalya ile 2020  Paralimpik Olimpiyatları öncesinde umut verdi.

Takıma Asbaşkan Abdulkadir Gözegir, yönetiminde katılan millilerimize Antrenörler Ahmet Bozdam ve Celalettin Kanber ile Fizyoterapist Hakan Özkan de  eşlik etti. 

Türk Milli Takımdan  3’ü Altın 3’ü Gümüş 5’i Bronz madalya olmak üzere toplamda  11 madalya geldi 

Madalyaları  kazanan sporcularımız ; WH2 kategorisinde Emine Seçin tek bayanlar çift bayanlar, karışık çiftlerde 3 Altın, Narin Uluç yine aynı kategoride gümüş madalya, Zehra Bağlar SU5 kategorisinde tek ve çift bayanlarda 2 gümüş, İlker Tuzcu SU5 kategorisinde çift erkekler ve karışık çiftlerden 2 bronz, Burak May SU5 kategorisinde çift erkeklede 1 bronz, Halime Yıldız SL4 kategorisinde çift bayanlarda 1 bronz madalya ve takım kaptanı Avni Kertmen ise WH1 tek erkekler kategorisinde 1 bronz madalya  olurlarken ülkemize haklı gururu yaşattılar . Türk Milli takımı  böylece 3 ‘ü Altın 3’ü Gümüş 5’i  Bronz madalya olmak üzere toplamda  11 madalya kazandılar  . 

 

 

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam