SON DAKİKA
reklam
reklam

MABDER Artık Yeni Yerinde

Eklenme Tarihi: 1 Mayıs 2018, Salı - 12:00   Okunma Sayısı: 112078

 Maltepe Bitlisliler Derneği (MABDER) Yönetim Kurulunun satın aldıkları ve yeni yerleştikleri  Zümrütevler Mahallesi Barış Caddesi'deki yerin açılışını geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdi. Sadece Maltepe’de yaşayan Bitlislilerin değil; İstanbul’daki Bitlislilerin de yoğun ilgi gösterdikleri açılışın dikkat çeken bir başka yönü de farklı kesimlerden olan isimlerin de buluştuğu bir açılış olmasıydı .

İSTANBUL- Açılışa CHP İstanbul Milletvekili Oğuz Kaan Salıcı, AK Parti İstanbul Milletvekilleri  Osman Boyraz ve Hasan Turan, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Maltepe Belediye Başkan Yardımcısı Gültekin Karataş, CHP Maltepe İlçe Başkanı Engin Özkan, AK Parti Maltepe İlçe Başkanı Mehmet Erikçi, eski ilçe başkanı Av. Ümit Çoban,  MHP Maltepe İlçe Başkanı Mesut Kamburoğlu, Demokrat Parti Maltepe İlçe Başkanı Murat Barutcu, HDP Maltepe İlçe Yönetimi, Maltepe Belediye Meclis Üyeleri, Zümrütevler Mahallesi Mahalle Muhtarı Serkan Aslan,  Bitlis Kalkınma Vakfı Başkanı Beşir Ceylan,  Bitlis Dernekler Federasyonu Başkanı Yaşar İzsiz, Sultanbeyli Bitlisliler Derneği Başkanı Celal Cerenoğlu, Kazançlı İndirim Marketleri (KİM)  Sahibi Erol Ersan, (MABDER)  Başkanı Veli Köse ve yönetim kurulu üyeleri, Öz Soyer Turizm Firması Sahibi Şerafettin Soyer, ETB Danışmanlık Firması Sahibi Yusuf Tazegül, Medine Camii Derneği Başkanı Muhsin Eşlegül, MABDER üyeleri ve Zümrütevler mahallesi sakinleri katıldılar.

MABDER Başkanı Veli Köse’den Gazetemize Özel Açıklama

Gazetemize özel bir açıklama yapan  MABDER Başkanı Veli Köse yaptığı  konuşmasında ise  Maltepe Bitlisliler Derneği Yönetimi olarak  büyük bir fedakarlık yaptıklarını ve dernek binasını satın aldıklarını söyledi. Köse emeği geçenlere teşekkür ederek  şu  cümleleri kulandı

“Maltepe Bitlisliler Derneği (MABDER) olarak özverili çalışmalarımızla satın aldığımız yeni yerimize yerleştik. Yeni yerimiz de; Maltepe’deki Bitlislilerin en çok yaşadığı Zümrütevler Mahallesi Barış Caddesi’nde yer almaktadır.  MABDER yeni yerinde de Maltepe ve İstanbul’daki  Bitlislilerin bir arada yaşamasına, kaynaşmasına ve dayanışmasına hizmet etmeye devam edecektir.

Derneğimizin açılışında bizleri yalnız bırakmayan, desteklerini esirgemeyen çok değerli milletvekillerimiz Oğuz Kaan Salıcı,  Osman Boyraz ve Hasan Turan’a , belediye başkanımız Ali Kılıç’a, STK’lara, dernek başkanları ve yönetim kurullarına, tüm hemşerilerimize ve dostlarımıza teşekkür ederim.”

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: İSMET AKKOÇ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam