SON DAKİKA
reklam
reklam

CHP Maltepe İlçe Örgütü Aylık Olağan Toplantısını Yaptı

Eklenme Tarihi: 7 Mayıs 2018, Pazartesi - 09:00   Okunma Sayısı: 68315

İSTANBUL

CHP Maltepe’de  24 Haziran seçimleri için kilitlendi.  CHP Maltepe İlçe Başkanı Engin Özkan ayılık ilce olağan toplantısında  ilçe örgütüne birlikte el ele hedef 24 Haziran seçimleri için çağrıda bulundu. 

Maltepe Türkan Saylan Kültür Merkezinde çok yoğun üye katılımıyla gerçekleşen toplantıya CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Cemal Atagül,  Maltepe Belediye Bakanı Ali Kılıç, Maltepe İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Milletvekili aday adayları, Maltepe Belediyesi Meclis Üyeleri, CHP Maltepe Kadın Kolları Başkanı Selver Sönmez, Maltepe Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Demir, Mahalle birim başkanları ve üyeler katılım sağladılar,

CHP Maltepe İlçe başkanı Engin Özkan :” Genel seçimi sizlere de duyuracağımız program doğrultusunda seçim startını hep beraber el ele birlikte beraberlik içerisinde vereceğimizi duyurmak isterim”

Açılış konuşmasını yapan CHP Maltepe İlçe Başkanı Engin Özkan ise secim için ilçe örgütüne şu çağrıda bulunarak “ Genel seçimi sizlere de duyuracağımız program doğrultusunda seçim startını hep beraber el ele birlikte beraberlik içerisinde vereceğimizi duyurmak isterim” diye konuştu.

Salondan gelen yüksek tondan gelen  alkışların coşkusu da  CHP Maltepe İlçe Örgütünün Maltepe halkının istediği birlik ve huzur ortamı çağrısını tüm Türkiye’ye duyururken, seçimlere hazır olduklarını ilan ettiler.  

Örgüt toplantısına daha sonra üyelerin istek ve taleplerini bildirdiği beşer dakikalık kürsü konuşmalarıyla devam edildi.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: İSMET AKKOÇ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam