Warning: imagecreatefromjpeg(/var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/../dosyalar/gorsel/http-www-gazetetunaydin-com-images-haberler-turcanin-turkce-ogrettigi-20-amerikali-musluman-sertifikalarini-aldi-jpg.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 44

Warning: imagesx() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 3

Warning: imagesy() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 4

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 11

Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 28
TURCA'nın Türkçe öğrettiği 20 Amerikalı Müslüman sertifikalarını aldı - Tünaydın Gazetesi
SON DAKİKA
reklam
reklam

TURCA'nın Türkçe öğrettiği 20 Amerikalı Müslüman sertifikalarını aldı

Eklenme Tarihi: 12 Mayıs 2018, Cumartesi - 11:00   Okunma Sayısı: 56075

    

 
 
 
 
ABD'nin Los Angeles kentinde faaliyet gösteren TURCA derneğinin ücretsiz Türkçe kursu verdiği 20 Amerikalı Müslüman, düzenlenen törenle sertifikalarını aldı. ( Aydın Tuna Palabıyıkoğlu - Anadolu Ajansı )

WASHINGTON

Los Angeles'ta faaliyet gösteren TURCA derneğinin ücretsiz Türkçe kursu verdiği 20 Amerikalı Müslüman, düzenlenen törenle sertifikalarını aldı.

2016 yılında çalışmalarına başlayan TURCA, bölgede yaşayan Amerikalı Müslümanlara Türkçe eğitimi vermeye başladı.

İki ay süren ilk dönem kursuna katılan ve yaşları 14 ila 81 arasında değişen 20 Amerikalı, ilk kur eğitimlerini tamamlayarak sertifikalarını aldı.

Törende yaptığı konuşmada TURCA Başkanı Vakkas Doğantekin, ramazan ayının ardından kurslara devam edeceklerini ve ileri seviye kurları da başlatacaklarını ifade etti.

Doğantekin, "Tüm gayretimiz Türkiye’yi sevdirmek, saydırmak, ülkemize turist ve yatırım çekmektir. Bunun en önemli yollarından biri de dil öğretmektir." şeklinde konuştu.

Daha sonra kursiyerler, TURCA direktörü Ebru Awad’dan kurs bitirme sertifikalarını aldılar ve Türkiye’ye olan sevgilerini dile getirdiler.

Kaynak: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam