Warning: imagecreatefromjpeg(/var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/../dosyalar/gorsel/http-www-gazetetunaydin-com-images-haberler-istanbul-madeni-esya-sanatkarlari-kooperatifi-imes-olagan-mali-genel-kurulunu-gerceklestirdi-jpg.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 44

Warning: imagesx() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 3

Warning: imagesy() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 4

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 11

Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 28
İstanbul Madeni Eşya Sanatkarları Kooperatifi (İMES) olağan mali genel kurulunu gerçekleştirdi - Tünaydın Gazetesi
SON DAKİKA
reklam
reklam

İstanbul Madeni Eşya Sanatkarları Kooperatifi (İMES) olağan mali genel kurulunu gerçekleştirdi

Eklenme Tarihi: 14 Mayıs 2018, Pazartesi - 11:00   Okunma Sayısı: 126986

İSTANBUL

İstanbul Ticaret Odası Başkanı Şekip Avdagiç’in de katıldığı İMES mali genel kurulu  oldukça yoğun bir katılımla gerçekleşti. İMES Başkanı Kemal Akar’ın katılımcı ortaklara bilgiler sunduğu kongrede yeni kararlar alındı ve 2018 yılına yeni hedeflerle devam edilmesi kararı çıktı. 

İMES Genel Kurulu, İMES’li Sanayicilerle İTO Başkanı Şekib Avdagiç’in yanı sıra,  Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Ümit Ünal, Anadolu Yakası OSB Başkanı Murat Çökmez, Müsiad Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Akif Özyurt, Anadolu Yakası KOSGEB Müdürü Selim Serkan Ercan, Yalova İMES OSB Kurucu Başkanı Süheyl Erboz ve çok sayıda duayen sanayicinin katılımı ile gerçekleştirildi.

İMES Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Akar; “Büyük bir coşku ve gururla İMES Sanayi Sitemizin Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirmekteyiz.

2017 Yılı faaliyetlerini anlatan İMES Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Akar, yoğun bir çalışma temposuyla dolu bir yılı geride bıraktıklarını belirti ve şunları söyledi

 “Yönetim Kurulumuz ile birlikte İMES’e hizmet etmeye, değer sağlamaya gayret ettik. İMES’imize layık olduğu en iyi hizmeti sunmayı hedefledik. Önemli projelerinin hayata geçirilmesi, İMES’in bir marka bölge haline gelmesi için uğraş verdik. Sizlerin düşünceleri, tecrübesi ve vizyonu bizim yol haritamız oldu. Sizlerle birlikte karar verdiğimiz projelerimizi bir bir hayata geçirdik. Sizlerden gelen talepler ve öneriler ışığında, ortak akıl kullanarak İMES’e yakışanı yaptık . Firmalarımıza gerekli olan alt ve üst yapıyı sorunsuzca sanayicilerimizin hizmetine sunduk. Güvenlikten temizliğe, altyapıdan enerjiye, çevre düzenlemesinden internete kadar tüm hizmetlerin kalitesini arttırırken yapılan işlerin de sürdürülebilir olmasını sağladık” 

Kemal Akar’ın faaliyet sunumu sonrası, İMES Sanayi Sitesi Denetim Kurulu Üyesi Murat Yağcı, Denetim Kurulu Raporu’nu, İMES Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Saadettin Çay, Bilanço ve Gelir-Gider Farkı Hesabı’nı sundu ve İMES Ortakları tarafından kabul edildi. İMES Yönetim Kurulu, 2017 Yılı Bütçesi ve Denetim Kurulu Raporu okunarak ibra edildi.

İstanbul Ticaret Odası Başkanı Şekib Avdagiç” İMES sadece işi öğrenmek için bir okul değil, aynı zamanda ticari ahlakı, iş yapma kalitesini, doğru iş yapma şeklini, ahlaklı bir iş adamı olmayı öğreten bir okul.”

Genel Kurulda selamlama konuşması yapan İstanbul Ticaret Odası Başkanı Şekib Avdagiç, İMES’in bir okul olduğuna değindi. Başkan Avdagiç “İMES sadece işi öğrenmek için bir okul değil, aynı zamanda ticari ahlakı, iş yapma kalitesini, doğru iş yapma şeklini, ahlaklı bir iş adamı olmayı öğreten bir okul.” diye konuştu. İTO seçimlerine değinen Başkan Şekib Avdagiç “İTO Seçimlerinde verilen desteklerden, yürütülen sistemli ve başarılı çalışmalardan dolayı İMES’e, Dudulluda bulunan komşu sanayi siteleri ve Organize Sanayi Bölgeleri Yöneticilerine teşekkür ediyorum.” dedi.

İMES Yalova’dan sanayi amaçlı yer alacak 

Gündem maddelerinin tek tek değerlendirilmesi ve karara bağlanmasıyla devam eden Genel Kurul Yalova yer alımının karara bağlanması ve İMES OSB’den 2017 yılı kar dağıtımının karara bağlanması ile son buldu. 

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: İSMET AKKOÇ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam