Warning: imagecreatefromjpeg(/var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/../dosyalar/gorsel/http-www-gazetetunaydin-com-images-haberler-ibrahim-erkali-dualarla-andik-jpg.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 44

Warning: imagesx() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 3

Warning: imagesy() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 4

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 11

Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 28
İbrahim Erkal’ı Dualarla Andık - Tünaydın Gazetesi
SON DAKİKA
reklam
reklam

İbrahim Erkal’ı Dualarla Andık

Eklenme Tarihi: 20 Mayıs 2018, Pazar - 11:00   Okunma Sayısı: 66811

“Ne bugün ne yarın unutmayacağım

Adını dilimde hep anacağım

Yokluğun zoruma gidecek benim

Seni yüreğimde saklayacağım”

Geçtiğimiz sene bugünlerde pek çok bestesi ve güftesiyle, yorum ve okuma tarzıyla Türkiye’mizin ve Erzurum’ uzun  yaşarken de en çok sevilen sanatçılarından birisini, İbrahim Erkal’ı   fani  dünyadan uğurlayıp, ebediyete yolcu etmiştik. Erkal ölümünün 1’inci yılında dualar eşliğinde anıldı. Bizler kendisini unutmadık, yüreğimizin özel bir yerinde sakladık.

İstanbul Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfı’nca düzenlenen ve  İbrahim Erkal’ın vefatının yıldönümünde yapılan anma programında  Kuran-ı Kerim, Mevlid’i şerif ve dualar okundu. Maltepe’de düzenlenen Mevlid’i şerif ‘e AK Parti Maltepe İlçe Naşkanı Mehmet Erikçi, MHP Maltepe İlçe Başkanı Mesut Kamburoğlu, kardeşi Abdullah Erkal ,İstanbul Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfı Başkanı Süha Dengizek  ve yönetim kurulu üyeleri, Erzurumlu sanatçı Burhan Topal, çeşitli vakıf ila STK’ların başkanları , Erkal’ın çok sayıda Erzurumlu hemşerileri ve sevenleri katılım sağladılar.

İstanbul Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfı Başkanı Süha Dengizek “Erzurum’un iftihar kaynağı, Türkiye’nin müziğinde yıldız ismi İbrahim Erkal’ı, bir yıl önce, gözyaşları içinde ebedî hayata uğurladık.  O bambaşka biriydi.”

Anma programında konuşan İstanbul Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfı Başkanı Süha Dengizek, programla ilgili olarak şu konuşmayı yaptı.

“Erzurum’un iftihar kaynağı, Türkiye’nin müziğinde yıldız ismi İbrahim Erkal’ı,bir yıl önce, gözyaşları içinde ebedî hayata uğurladık.  Yiğitliği ve sanatıyla Erzurumlulara birçok gururu birlikte yaşatan İbrahim Erkal Kardeşimizin ardından söyleyebileceğimiz, duygularımızı ifade edebilecek en güzel söz; Allah mekanını cennet eylesin. O bambaşka insandı. Birçok sanatçı vardır, besteleri ile yorumları ile güzel ama bu her şeyi ile çok farklı, çok mükemmel insandı.    Maksadımız onu Maltepe’de anmak ve yaşatmaktır.”

İstanbul Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfı Genel Sekreteri  Hasan Koç ” Erzurum’un değeri, göz bebeğimiz, gururumuz, mütevazi kişilik, gönül insanı, merhum İbrahim Erkal’ı vefatının yıldönümünde vakıf merkezinde Kuran-ı Kerim, Mevlid’i şerif ve dualarla andık.”

İstanbul Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfı  Genel Sekreteri  Hasan Koç ise  anma programının ardından basın mensuplarına şu açıklamada bulundu.

“Erzurum’un değeri, göz bebeğimiz, gururumuz, mütevazi kişilik, gönül insanı, merhum İbrahim Erkal’I vefatının yıldönümünde vakıf merkezinde Kuran-ı Kerim, Mevlid’i şerif ve dualarla andık.

Vakıf başkanımız Sayın Süha Dengizek’in açılış konuşması ile başlayan anma programımıza, uzaktan yakından gelerek katılan, Ak Parti Maltepe İlçe başkanı ve MHP Maltepe ilçe başkanı başta olmak üzere, vakıf başkanlarımıza, dernek başkanlarımıza, değerli basınımıza, dost ve hemşehrilerimize en samimi duygularımla, saygı ve selamlarımı sunarım.”

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam