Warning: imagecreatefromjpeg(/var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/../dosyalar/gorsel/http-www-gazetetunaydin-com-images-haberler-ada-yildizlari-spor-kulubu-yaza-hazir-jpg.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 44

Warning: imagesx() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 3

Warning: imagesy() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 4

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 11

Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 28
Ada Yıldızları Spor Kulübü Yaza Hazır - Tünaydın Gazetesi
SON DAKİKA
reklam
reklam

Ada Yıldızları Spor Kulübü Yaza Hazır

Eklenme Tarihi: 29 Mayıs 2018, Salı - 10:00   Okunma Sayısı: 160072

Maltepe Ada Yıldızları Spor Kulübü uzun süredir altyapı ağırlıklı çalışan ve bulunduğu amatör şubelerde  önemli başarılar elde eden bir kulübümüz. Maltepe Ada Yıldızları Spor Kulübü , Maltepe sahilindeki -Maltepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Eski Orduevi Karşısı), Maltepe Girne Mahallesindeki Emine İbrahim Pekin Ortaokulu ve Pendik Kurtköy’deki Cebir Okullarının Kurtköy Kampüsünde faaliyetlerini sürdürüyorlar . 

 Kulüp yetkilileri de  bizlere spor kulüplerini ve faaliyetlerini anlattılar ve şunları söylediler; 

 “Kulüp olarak, basketbol, voleybol ve jimnastik branşlarında faaliyet gösteriyoruz. Basketbol 5-16, voleybol 6-16 yaş arası, jimnastik 4-9 yaş arası olmak üzere antrenmanlarımız devam ediyor. Bunun yanı sıra, kulüp takımlarımız mevcut. Basketbolda tüm kategorilerde, voleybolda ise Genç ve Küçük Takım kategorilerinde mücadele ediyoruz. Kulübümüzde basketbol, voleybol ve jimnastik branşlarımız dışında yaz ve kış kampları, çeşitli spor okulu organizasyonları (geziler, maç izleme vs.), özel günlerde yapılan kutlamalar (anneler günü, babalar günü, Cumhuriyet Bayramı vs.), yapıyoruz.

Ayrıca 2016/2017 sezonunda İstanbul Ümit Erkekler Ligi’nde 2. olduk. 2017/2018 sezonunda İstanbul Büyük Erkekler AA Ligi’nde (Bölgesel Lig) İstanbul 3.sü olduk. Sıradaki hedefimiz, oluşturduğumuz takımlarla Türkiye Şampiyonası’na gitmek ve A Takımlar bünyesinde Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde oynamak. Bunların hepsini toparlarsak, kısa sürede aldığımız yoldan memnunuz.

Spor okullarımızda 5 ile 16 yaş arası sporcularımız var. Bunları yaş seviyelerine göre ayırarak antrenman yaptırıyoruz. Burada önemli olan konu, küçük yaştaki sporcularımızın topu sevmesi, topla ilgilenmesi; büyük yaştaki sporcuların temel tekniğini geliştirmesi ve her iki yaş grubunun fiziksel olarak ilerlemesi.

Velilerimizle iletişimlerimiz gayet iyi durumda. Veli - Antrenör olarak değil, abla/abi-kardeş gibiyiz. Onlar bize ilk geldikleri günden itibaren sonsuz destek gösterdiler, bizlere güvendiler. Bizler de bu güveni boşa çıkarmamak adına çalışmalarımızı yoğun bir tempoda sürdürüyoruz. Sporcularımız için kendileriyle her gün diyalog halindeyiz. Eksiklerimizi velilerimizle paylaşıyoruz ve onların tavsiyelerini de dinliyoruz. Aslında onlar da bizden biri oldukları için, ekip ruhuyla hep beraber hareket ediyoruz.

Altyapının en iyi kulüpleri listesine girmek için iyi bir çaba ve hedef içerisindeyiz. Kısa zamanda güzel yerlere geldik ve daha da iyi yerlere geleceğimizden şüphemiz yok ve o çizgide emin adımlarla ilerliyoruz. Maltepe Ada Yıldızları Spor Kulübü olarak, yeni sezondaki hedeflerimiz için sporcu seçmesi düzenliyoruz. Basketbol ve voleybol branşlarında, Türkiye Şampiyonası parolasıyla yeni sezona merhaba diyecek kulübümüzde oynamak isteyen sporcularımızı seçmelerimize bekliyoruz. Seçmelerimiz için www.adayildizlari.com web sayfamızdan detaylara ulaşabilirsiniz.”

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: UĞUR FARUK YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam