Warning: imagecreatefromjpeg(/var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/../dosyalar/gorsel/http-www-gazetetunaydin-com-images-haberler-kadikoy-halk-egitim-hizmette-sinir-tanimiyor-jpg.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 44

Warning: imagesx() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 3

Warning: imagesy() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 4

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 11

Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 28
Kadıköy Halk Eğitim hizmette sınır tanımıyor - Tünaydın Gazetesi
SON DAKİKA
reklam
reklam

Kadıköy Halk Eğitim hizmette sınır tanımıyor

Eklenme Tarihi: 29 Haziran 2018, Cuma - 09:00   Okunma Sayısı: 100434

İSTANBUL

Kadıköy Halk Eğitim Merkezi ve Fenerbahçe Orduevi işbirliği ile düzenlenen kurslarda üretilen, keçe nakış, boyama ürünleri ile giysi ve resimlerin yer aldığı sergi Orduevi Sosyal Tesislerinde gerçekleşti.

Yetişkinlere yönelik kurslarının sayısını her geçen yıl arttıran Kadıköy Halk Eğitim Merkezi, 2017-2018 öğretim yılında tam 1702 kursta 21. 800 kursiyere eğitim vererek bir rekora imza attı. Ağırlıklı olarak el sanatları, resim, seramik, ahşap yakma, halk oyunları, müzik, güzellik ve giyim dallarında gerçekleştirilen kurslarda, kursiyerlerin elinden çıkan birbirinden güzel ve manevi değeri yüksek ürünler sergilerde de büyük ilgi  topluyor. 

Kadıköy Halk Eğitim Merkezi bu öğretim yılında Fenerbahçe Orduevi işbirliğinde açılan kurslarla eğitimi subay ve astsubay ailelerinin ayağına götürdü.

Kadıköy Halk Eğitim Merkezi ve Fenerbahçe Orduevi İşbirliği ile Açılan Kursların Yıl Sonu Sergisi de 8 Haziran 2018 cuma günü Fenerbahçe Orduevi Sosyal Tesislerinde gerçekleştirildi.  1. Ordu Aile Destek Sistemi Etkinlikleri kapsamında düzenlenen; keçe, nakış, boyama ürünleri ile giysi ve resimlerin yer aldığı yılsonu sergisinin açılışına 1. Ordu Komutanlığı İdari İşler Başkanı Tuğgeneral Aykut Tonbul da katıldı.

Orduevi mensuplarına ve yakınlarına açılan; El Sanatları, nakış, takı, resim ve giyim  kurslarından ortak ürünlerin yer aldığı sergi büyük beğeni topladı. 

Kadıköy Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hülya Narsap; 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılında toplamda 1702 kursta 21. 800 yetişkine eğitim hizmeti sunduklarını, pek çok kurum ve kuruluşla işbirliği halinde çalıştıklarını, Fenerbahçe Orduevinde açılan kursların her zaman yüzlerini ağırttığını kursiyerlerin büyük bir istekle ve hevesle kurslara devam ettiklerini söyledi. Hülya Narsap, Halk Eğitim Faaliyetlerinin daha geniş kitlelere ulaşmasına vesile olan Orduevi mensuplarına da teşekkür etti. 

Tuğgeneral Aykut Tonbul ise özellikle orduevi mensuplarının ailelerine yönelik açılan bu kursların çok verimli geçtiğini belirterek Kadıköy Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne teşekkürlerini iletti.

 

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: İSMET AKKOÇ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam