SON DAKİKA
reklam
reklam

İstanbul Gümüşhanespor’da Hedef Namağlup Şampiyonluk

Eklenme Tarihi: 10 Temmuz 2018, Salı - 11:00   Okunma Sayısı: 71124

Geçtiğimiz sezonda 2. Amatör Lig 5. Grupta namağlup şampiyon olan İstanbul Gümüşhanespor aynı başarıyı 1.Amatör Lig’de de tekrarlamak istiyor.

Gümüşhanespor’da yetişen ve profesyonel olan  deneyimli futbolcu Ömer Aydın artık İstanbul Gümüşhanespor’da ter dökecek 

İstanbul Gümüşhanespor bu hedefin gerçekleşebilmesi  adına çalışmalara hızlıca başladı. Geçtiğimiz  sezon kadrosunda bulunan oyuncuların büyük bir kısmını elinde tutan Kağıthane temsilcisi daha önce Gümüşhanespor’da profesyonel olan  ve ardından İstanbul'da çeşitli BAL ligi takımlarında forma giyen Ömer Aydın'ı renklerine kattı.

İstanbul Gümüşhanespor’un Başkanı Kerami Bulut “Bizim hedefimiz geçen yıl elde ettiğimiz nağmalup şampiyonluğu 1.Amatörde de tekrarlamak; bu amaçla yaptığımız transferlerden birisi de şehrimizde yetişen üst düzey bir futbolcu olan  Ömer Aydın kardeşimiz. ”

Kulüp binasında yapılan imza töreninin ardından  basın mensuplarına açıklamalarda bulunan İstanbul Gümüşhanespor’da Başkan Kerami Bulut ise  hedeflerinin 1.Amatör Lig’de de şampiyon olmak olduğunu ileterek şu cümleleri kullandı ; 

"Bizim hedefimiz geçen yıl elde ettiğimiz nağmalup şampiyonluğu 1.Amatörde de tekrarlamak;  bunun için takıma 4 veya 5 takviye yapmayı düşünüyoruz. Şu ana kadar 3 oyuncu transfer ettik; ki  bunlardan bir tanesi Ömer Aydın. Ömer şehrimizin takımı da olan Gümüşhanespor’da Profesyonel olmuş ve üst düzey bir futbolcu kardeşimiz, şimdi de inşallah yine şehrin gurbetteki temsilcisi İstanbul Gümüşhanespor için ter dökecek. Yapılan bu transfer  her iki tarafa da hayırlı olsun.” 

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: UĞUR FARUK YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam