SON DAKİKA
reklam
reklam

EFSANE BAŞKANDAN EFSANE DEPAR

Eklenme Tarihi: 19 Temmuz 2018, Perşembe - 15:09   Okunma Sayısı: 361460
Fenerbahçe taraftarının sevgilisi efsane başkan Ali Şen sağlıklı yaşama depar attı.

Geçtiğimiz gün Bodrum Gündoğan da otoyol kenarında yürüyüş yaparken objektiflere yansıyan yetmiş dokuz yaşındaki efsane başkan temposu ile gençlere taş çıkardı. Oğlu Metin Şen’in sahibi olduğu Serafina Mare Restaurant’tan başladığı yürüşünü Yalıkavak’a kadar sürdüren Şen toplamda 11 kilometrelik bir mesafeyi kat ederek şaşırtıcı bir  sportif performans sergiledi.

Bali yarımadasında yaptığı batık gemi dalışları sırasında aldığı şapkası ile güneşten korunan Ali Şen yürüyüşü esnasında zaman zaman karşısına çıkan insanlar ile de sohbet etmeyi ihmal etmedi.

Kendisini görüntüleyen basın mensuplarını fark edince yürüyüşüne ara vererek gazetecilerle kısa bir süre sohbet de eden Ali Şen “Siz nereden çıktınız böyle. Vallahi gözünüzden de hiçbir şey kaçmıyor” diyerek muhabirleri tebessüm ettirdi. Fırsat buldukça bu parkuru kat ettiğini söyleyen efsane başkan “ Serafina ile Yalıkavak arası gidiş-dönüş toplamda 11 kilometreyi buluyor. Bu yolu kat ettiğim zaman kendimi daha zinde hissediyorum. Yol üzerinde zaman zaman insanlarla sohbet etme şansı da buluyorum. “ diyerek sözlerini tamamladı.  Gazetecilerle gerçekleştirdiği bu kısa sohbetin ardından vedalaşıp yoluna devam eden Şen tempolu yürüyüşüne kaldığı yerden devam etti.

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam