Warning: imagecreatefromjpeg(/var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/../dosyalar/gorsel/9_15.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 44

Warning: imagesx() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 3

Warning: imagesy() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 4

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 11

Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 28
Gazeteci-Yazar Adil Yıldız Galatasaray Spor Kulübünü ziyaret etti. - Tünaydın Gazetesi
SON DAKİKA
reklam
reklam

Gazeteci-Yazar Adil Yıldız Galatasaray Spor Kulübünü ziyaret etti.

Eklenme Tarihi: 24 Temmuz 2018, Salı - 10:27   Okunma Sayısı: 82924
Gazeteci-Yazar Adil Yıldız Galatasaray Spor Kulübünü ziyaret etti.

İSTANBUL

Galatasaray Spor Kulübü başkanlığına geçtiğimiz aylarda seçilen Mustafa Cengiz ve Sinop’lu hemşerimiz Galatasaray Başkan Yardımcısı Yusuf Günay bu gün Ulusal Basında Sinopluların sesi olan Gazeteci-yazar Adil Yıldız’ı makamlarında kabul ettiler.

Adil Yıldız’ın Sosyal Medya hesabından paylaşımı sonrası Gazetemiz istihbaratı hemen Adil Yıldız’ı telefon ile arayarak görüşmenin içeriği hakkında bilgi aldı.

Yıldız’’Evet uzun zamandır hemşerimiz olan Yusuf Günay beyefendiyi hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak istediğini ve tarih olarak bugün görüştüklerini iletti.

Daha Sonra Yıldız şöyle devam etti;’’İnsanın yakın tanıdığı aynı memleketin insanı olmanın gururunu bir kez daha yaşadım’’.dedi.

‘’Türkiye’nin güzide Kulübü Galatasaray’da 2. Başkan olarak görev yapan Günay makamında bizi ağırladı’’.

‘’Gündeme dair konuşmalarımız ve Futbol ile ilgili yorumlar yaptığımızı ve tabii ki olmaz ise olmaz Sinop ilini konuştuklarını söyledi’’

Günay;’’Sinop benim için doğduğum büyüdüğüm memleketim. Her zaman Sinop’lu olmaktan gurur duyduğunu ‘’iletti.

Daha Sonra Başkan Mustafa Cengiz Beyi makamında ziyaret ettiklerini ,

Başkanın son derece samimi, içten ve çok centilmen olduğunu, tam bir konuksever olarak ağırlandıklarını iletti.

Konu Sinop’tan açıldığında Galatasaray Kulüp Başkanının ‘’Ben bundan 35 yıl önce Sinop’a karayolu ile gittim. Liman’da bir Otelde kaldığını ve balık yediğini bir gece eşi ile kaldığını söyledi.

O zamanlar çok doğal bir şehirdi. Son dönemlerde basından takip ettiğim kadarı ile Türkiye’nin en mutlu İli seçilmiş. Bunun içinde çok mutluluk duyduğunu ve Galatasaray Efsane başkanlarından Ali Uras’ında memleketi olması nedeni ile çok sempatik baktığını ayrıca Yusuf GÜNAY gibi bir değerin de aynı ekipte çalışmaktan mutlu olduğunu, Sinop’lu olması daha yakın olmama neden oldu.

 

Yıldız’ın başkanı Sinop’a davet ettiğini başkanında’’Bu kadar yoğunluğumun içersinde imkân bulabilirsem, en kısa bir dönemde Sinop’a balık yemeye geleceğini tüm Sinoplulara selamlarını var’’ dedi.

Adil YILDIZ; görüşmenin çok olumlu geçtiğini ve hatıra olarak fotoğrafların çekildiğini yüzümüzde gülücükler ile ayrıldıklarını ifade etti.Bu görüşmeyi sağlayan Yusuf Günay’a teşekkür ederek telefon görüşmesi sona erdi.

Gazete olarak Sinopluların gururu olan gurbette İlimizi temsil eden başarılı kişilere teşekkür ederiz…


 

UĞUR FARUK YILDIZ -ADİL YILDIZ

 

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam