SON DAKİKA
reklam
reklam

Alper Yeğin’den yerel secimler için belediye başkan adaylığına hazırım mesajı

Eklenme Tarihi: 2 Ağustos 2018, Perşembe - 10:10   Okunma Sayısı: 110802
Basınla buluşan CHP Sancaktepe İlçe Başkanı Alper Yeğin’den yerel secimler için belediye başkan adaylığına hazırım mesajı

Basın emekçilerinin 24 Temmuz Basın Bayramı Günü’nü unutmayan ve onları bu güne özel bir kahvaltıda ağırlayan  CHP Sancaktepe İlçe Başkanı Alper Yeğin ve CHP  ilçe yöneticileri,  kahvaltılı toplantıda 24 Haziran seçimlerinin de değerlendirmesini yaparak gündeme ilişkin açıklamalarda bulundular.

Ülkemizde basın özgürlüğünün hiç de iyi bir noktada olmadığını ifade eden CHP Sancaktepe İlçe  Başkan Alper Yeğin, yerel basının da çeşitli zorluklar altında ayakta kalma mücadelesi verdiğini gördüklerini söyledi .  Yeğin kahvaltıda  “Gazeteciliği, tarafsız ve korkusuzca yerine getirmeye çalışan tüm basın emekçilerinin, özgür bir basın dileğiyle 24 Temmuz Basın Bayramını kutluyorum” diyerek tüm basın emekçilerinin 24 Temmuz Basın Bayramı Günü’nü kutladı.

CHP Sancaktepe İlçe Başkanı Alper Yeğin “Belediye başkan adayı olmak gibi bir derdim hiçbir zaman olmadı, benim belediye başkanı olma hayalim var”

Programa katılan yerel basın temsilcilerinin de çeşitli görüş, öneri ve düşüncelerini de dinleyen Yeğin, çocukluğunun geçtiği Sancaktepe’yi daha iyi bir yerel yönetime kavuşturma iddiasıyla belediye başkanı olmak istediğini açıkladı.

“Belediye başkan adayı olmak gibi bir derdim hiçbir zaman olmadı, benim belediye başkanı olma hayalim var” diyen Alper Yeğin adaylığı için şu ifadelerde bulundu; “Bebekliğimin geçtiği Sancaktepe’de, genç yaşımda önemli görev ve sorumluluklar üstlendim. İkinci dönem ilçe başkanlığı yaptığım Cumhuriyet Halk Partili ekip ve kadrolarla daha iyi bir Sancaktepe için belediye başkanlığı görevine talibim”

Yeğin’in iddiasında göre Sancaktepe Belediyesi borç batağında

Sancaktepe Belediyesi’nin borç batağında ve ekonomik darboğazda olduğunu iddia eden Yeğin, Pendik ve Ataşehir gibi ilçelerden örnekler vererek; belediye meclisi kürsüsünde de defalarca gündeme getirdiğini söylediği çeşitli iddialarını  bu toplantıda da dillendirdi. Belediye bütçesinden bir takım  örnekler veren Yeğin, “Sancaktepe’nin kaynaklarını bu ilçenin daha hizmet ve yatırım alması için kullanacağım” diye konuştu.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam