Warning: imagecreatefromjpeg(/var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/../dosyalar/gorsel/KagYYthaneYnin_guYcYluY_ve_koYkluY_temsilcisi_Hamidiyespor_icYin_sezon_basYladY.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 44

Warning: imagesx() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 3

Warning: imagesy() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 4

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 11

Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 28
Kağıthane’nin güçlü ve köklü temsilcisi Hamidiyespor için sezon başladı - Tünaydın Gazetesi
SON DAKİKA
reklam
reklam

Kağıthane’nin güçlü ve köklü temsilcisi Hamidiyespor için sezon başladı

Eklenme Tarihi: 2 Ağustos 2018, Perşembe - 10:38   Okunma Sayısı: 235729
Kağıthane’nin güçlü ve köklü temsilcisi Hamidiyespor için sezon başladı

Kağıthane ‘nin kulüp  tarihinde ilk kez yükselen Süper Amatör Lig temsilcisi Hamidiyespor, yeni sezon öncesinde ilk antrenmanını  ise Kağıthane Hasbahçe Stadı'nda gerçekleştirdi.

Hamidiyespor’un Teknik Direktörü Hasan Tunç nezaretinde gerçekleştirilen ilk antrenmana, Hamidiyespor Yönetim Kurulu üyeleri de büyük ilgi gösterdiler.

Hamidiyespor’un Teknik Direktörü Hasan Tunç “Her ne kadar Süper Amatör Ligde yeni olsak da fark yaratacağımıza inanıyorum.”

Hamidiyespor’un Teknik Direktörü Hasan Tunç  da yaptığı konuşmasında ise şu açıklamada bulundu;   "Yeni sezon öncesi futbolcularımızın son durumunu görmek amacı ile bir araya geldik. Bugün bir kaç yeni oyuncu denemesi yapacağız. Bu sebeple çok fazla teknik bir çalışma olmayacak. Ağırlıklı olarak genç oyuncularımızı çağırdık. Onların son durumu bizim için çok önemli. Her ne kadar Süper Amatör Ligde yeni olsak da fark yaratacağımıza inanıyorum. Yeni sezonun herkes açısından hayırlı olmasını diliyorum."

Hamidiye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Temel Şardan “Çok genç bir takım olmamıza rağmen buralarda olmak bizim ve bizden önceki yönetimlerin doğru çalışmalar yaptığını gösteriyor. Bu sezonda da hedefimiz kulübümüzü daha ileri noktalara taşımak.”

Hamidiye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Temel Şardan da yaptığı açılış konuşmasında   "Yeni sezon öncesi teknik ekibimizin istekleri doğrultusunda transfer çalışmalarımıza başladık. Mahallelimizin İstanbul'un en üst liginde mücadele ediyor olması bize ayrı bir gurur veriyor. Çok genç bir takım olmamıza rağmen buralarda olmak bizim ve bizden önceki yönetimlerin doğru çalışmalar yaptığını gösteriyor. Bu sezonda da hedefimiz kulübümüzü daha ileri noktalara taşımak. Yeni sezonda tüm takımlara başarılar diliyorum. Centilmence ve karşılıklı saygı içinde geçen bir lig olsun." dedi.

Türkiye'de ve ağırlıklı olarak İstanbul’da  yaşayan Afrika kökenli futbolcularla  Hamidiyespor sezon açılışında bir araya geldi

Sezon açılışında Türkiye'de ve ağırlıklı olarak da İstanbul’da  yaşayan  ve futbol takımlarında ter döken Afrika kökenli futbolculardan oluşan Afrika karması ile bir maç gerçekleştiren Kağıthane temsilcisi Hamidiyespor’un yönetimi, rakip takımdan da bir kaç oyuncu ile ilgilendiğini açıkladı.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: UĞUR FARUK YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam