SON DAKİKA
reklam
reklam

Yol Arkadaşımın İkincisinin Çekimleri Tamamlandı

Eklenme Tarihi: 5 Eylül 2018, Çarşamba - 10:22   Okunma Sayısı: 199231
Yol Arkadaşımın İkincisinin Çekimleri Tamamlandı

Geçtiğimiz sezonun kahkaha dolu yol macerası “Yol Arkadaşım” ikincisiyle de sinema salonlarını şenlendirmeye geliyor! İlki çok sevilen filmin, ikincisinin çekimleri tamamlandı. Filmin yönetmeni Bedran Güzel ve oyuncuları İbrahim Büyükak, Oğuzhan Koç ve Ezgi Eyüboğlu, Bkm Mutfak Uniq’te basın ile buluştu ve “Yol Arkadaşım 2” filmiyle ilgili merak edilenleri anlattı.

Seyircinin merak ve heyecanla beklediği Şeref (İbrahim Büyükak) ve Onur (Oğuzhan Koç)’un yeni yol macerası yine çok güldürecek, yine bol sürprizli. ilk filmlerinde çok sevilen ikiliye, bu macerada Ezgi Eyüboğlu ve Olgun Toker eşlik ediyor.

İbrahim Büyükak “Ortaya çıkan işten çok memnunuz keyifli, komik ve aksiyonlu bir iş oldu.”

İbrahim Büyükak, çıktıkları yolculuğun oldukça zorlu ve heyecanlı olduğunu, “Hem komedi anlamında, hem de aksiyon anlamında ilk filmin üzerine çıkmak istiyorduk. O yüzden de senaryo sürecinden itibaren bu film daha zor geçti. Ortaya çıkan işten çok memnunuz keyifli, komik ve aksiyonlu bir iş oldu. Yorgunluğa değdi diyebilirim” sözleriyle açıkladı.

Yeni filmde, ilk filmde olduğu gibi Eser Yenenler’in olup olmadığı merak edilirken, İbrahim Büyükak “Filme şaşı baktığınızda Eser’i görebilirsiniz” diyerek espriyi patlattı.

Eser Yenenler’in “Yol Arkadaşım 2” filminde hikaye gereği rol almadığını söyleyen Oğuzhan Koç, “Eser bizim yanımızda, yöremizde, her yerimizde, konuya da çok hakim ama hikaye gereği bu filmde yok” diyerek konuya açıklık getirdi.

Ezgi Eyüboğlu ve Olgun Toker “Yol Arkadaşım 2” filmindeki yeni karakterlere hayat verecek

Yeni filme hikaye gereği dahil olan Ezgi Eyüboğlu ise , “İlk filmi çok beğenmiştim. Senaryoyu okurken çok güldüm. Biliyorsunuz senaryoyu okurken gülmek çok zordur. Sunulan teklifi keyifle kabul ettim ve her şey çok güzel geçti.” dedi.

Oğuzhan Koç “Yol Arkadaşım 2” filminin aksiyon dolu olduğunu belirtti

Filmde bol aksiyon sahneleri olduğunu dile getiren Koç, “Aksiyon sahnelerine İbrahim bakıyor. Bir yerden atlanıp zıplanacaksa hemen gelip kendini paramparça edip gidiyor. Gerçekten dublörsüz risk alan nadir oyunculardan birisi” diyerek yol arkadaşına övgüler yağdırdı.

Yol Arkadaşım 2’nin Öykü ve Kadrosu

Ekim ayında sinemaseverlerle buluşacak olan Yol Arkadaşım 2, yoğun ilgi gören ilk filmin de devamı niteliği taşımakta. İlk filmde yer alan,  İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç’a bu filmde Ezgi Eyüboğlu ve Olgun Toker de dahil oluyor.

Onur (Oğuzhan Koç) ve Şeref (İbrahim Büyükak) bir yıl içinde hem ev hem iş arkadaşı olmuştur. Şeref başarısız bir şekilde Onur’un menajerliğini yapmaktadır. Onur eski işine dönmeye karar verince, Şeref Onur’a bol sürprizli bir turne ayarlar. Henüz haberleri yoktur ama aşk, kahkaha ve macera bu yolculukta yine onları beklemektedir.

Hayallerinin peşinden giderken hayatın gerçekleriyle karşılaşacak olan Onur ve Şeref, hedeflerine ulaşabilecek midir?

Çok ses getiren ilk filmde olduğu gibi Yol Arkadaşım 2’nin de yönetmen koltuğunda Bedran Güzel, senarist koltuğunda da İbrahim Büyükak oturuyor. Bol kahkaha vaat eden filmin başrollerini ise Oğuzhan Koç, İbrahim Büyükak, Ezgi Eyüboğlu ve Olgun Toker paylaşıyorlar.

Yönetmen: Bedran Güzel

Yapımcı: Necati Akpınar

Senaryo: İbrahim Büyükak

Yapım: BKM

Tür: Komedi

Oyuncular:

İbrahim Büyükak – Şeref

Oğuzhan Koç – Onur

Ezgi Eyüboğlu – Çilek

Olgun Toker – Selim

Kadir Polaçı - Nevzat

Bahar Şahin – Cemre

Aycan Koptur – Ayşen

Kıvanç Baran Arslan – Veli

Dilber Ay – Muzaffer Usta

Tamer Levent – Şükran

Ülkü Duru – Gülümser

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam