SON DAKİKA
reklam
reklam

Beykoz Belediyespor Melih Dülgerkaraoğlanoğlu anısına düzenlenen turnuvada şampiyon oldu

Eklenme Tarihi: 7 Eylül 2018, Cuma - 11:24   Okunma Sayısı: 92837
Beykoz Belediyespor Hentbol Takımı İzmir’de Melih Dülgerkaraoğlanoğlu anısına düzenlenen turnuvada şampiyon oldu

İSTANBUL

Türkiye Erkekler Hentbol Süper Ligi'nde yer alan İstanbul temsilcisi olan Beykoz Belediyespor Takımı 27-31 Ağustos tarihleri arasında İzmir’de düzenlenen dörtlü turnuvada şampiyon oldu. Türkiye Hentbol Federasyonu İzmir İl Temsilciliği ve Karşıyaka Belediyesi işbirliği ile eski hentbol antrenörü Melih Dülgerkaraoğlanoğlu anısına düzenlenen turnuva için İzmir’de olan Yeşil-Mavili ekip 3 maçını da kazanarak turnuvada şampiyonluk ipini göğüsleyerek tarihi bir başarıya imza attı.

2017’nin Kasımında Kalp Krizi Geçerek Hayata Veda Eden Melih Dülgerkaraoğlanoğlu Hentbol Turnuvasında Anıldı

Karşıyaka Belediyesinin,  2017 yılının Kasım ayında, Buca Serdar Yereli Spor Salonu’nda Vefaspor ile Mersinli Endüstri Meslek Lisesi arasında oynanan maçın ardından kalp krizi geçiren ve hayata döndürülemeyen hentbol antrenörü Melih Dülgerkaraoğlanoğlu anısına düzenlediği turnuva 4 ekip için de lig öncesi iyi bir hazırlık ve kendini tartma anlamına geliyordu.

Ödülleri Türkiye Hentbol Federasyonu İzmir İl Temsilcisi Taner Çetindere Takdim Etti

1912 Zühtü Işıl Spor Salonu’nda düzenlenen turnuvada Beykoz Belediyespor dışında, Antalyaspor, Adıyaman Belediye ve Karşıyaka Belediyespor mücadele etti. 27-31 Ağustos 2018 tarihleri arasında gerçekleşen turnuva sonunda dereceye giren takımlara Türkiye Hentbol Federasyonu İzmir İl Temsilcisi Taner Çetindere tarafından kupa ve anı madalyası takdim edildi.

Beykoz Belediyespor’un 14 yaşındaki genç yetenekleri Umuthan ve Metehan  abileriyle beraber maça çıktılar

Beykoz Belediyespor İzmir’deki turnuvada 14 yaşındaki iki genç oyuncusunu da maçlara çıkardı. Umuthan ve Metehan yılların deneyimli abileri ile maça çıkarken abilerinden de büyük moral desteği gördüler.

Beykoz Belediyespor Hentbol Takımı Turnuva maçlarında şu skorlara imza attı…

29 Ağustos 2018 Çarşamba

Adıyaman Belediye – Beykoz Belediyespor : 29-31

30 Ağustos 2018 Perşembe

Beykoz Belediyespor – Antalya Belediyespor : 25-22

31 Ağustos 2018 Cuma

Beykoz Belediyespor – Karşıyaka Belediyespor :  40-34

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam