SON DAKİKA
reklam
reklam

Kars Akbaba Ardos Derneği 1. Genel Kurulunu Gerçekleştirdi

Eklenme Tarihi: 9 Eylül 2018, Pazar - 22:43   Okunma Sayısı: 472838
Kars Akbaba Ardos Derneği 1. Genel Kurulunu Gerçekleştirdi

İstanbul’da ve Avrupa’da yaşayan Kars Merkez Akbaba (Ardos) köyü halkını bir araya getiren Kars Merkez Akbaba (Ardos) Köyü Yardımlaşma Derneği 1.Genel Kurul toplantısı üyelerin yoğun ilgisi altında dernek merkezinde yapıldı.

Derneğin faaliyet raporu oybirliğiyle ibra edildi

Divan kurulunun oluşturulmasından sonra saygı duruşu ve İstiklal marşı okundu. Kurulda; Divan Başkanlığına Hacı Mehmet Kaftar; Divan Katipliğine Gökhan Karahan ve Divan Sekreterliğine Halis Gerbağa seçilerek gündem hakkında bilgi verdildi. Daha sonra Dernek Başkanı Hacı Timur Karahancı tarafından faaliyet raporu okundu. Faaliyet raporlarının okunmasından sonra, raporlar müzakere edilerek oy birliği ile ibra edildi.

Kars Merkez Akbaba (Ardos) Köyü Yardımlaşma Derneği Başkanı Timur Karahancı “Köyümüz başlı başına marka değeri yüksek çevre civarda en örnek önemli köylerden biridir. Köylülerimize yakışır hizmetler yapacağız inşallah bir sonraki genel kurulumuzu kendi yerimizde yapacağız.”

Faaliyet raporu ile genel kurula bilgi veren Kars Merkez Akbaba (Ardos) Köyü Yardımlaşma Derneği Başkanı Timur Karahancı şunları söyledi; " Derneğimiz her alanda büyüyor ve gelişiyor, Köyümüz başlı başına marka değeri yüksek çevre civarda en örnek önemli köylerden biridir. Köylülerimize yakışır hizmetler yapacağız inşallah bir sonraki genel kurulumuzu kendi yerimizde yapacağız . "

Faaliyet raporlarından sonra gündem gereği diğer maddelerde oy birliği ile ibra edilerek kabul edildi. Gündemin 5. maddesi uyarınca yeni dönem yönetim ve denetim kurullarının asil ve yedek seçimi yapıldı.

Gündemin son maddesinde bulunan dilek temennilerde ise sırasıyla Hacı Zorba Kaftar , Nurettin Karslı ve Şener Karahancı genel kurula hitap ederek Kars Merkez Akbaba (Ardos) Köyü Yardımlaşma Derneği hakkında bilgilendirmede yapıp güçlü bir dernek yapısıyla ve kitlelerle duyarlılıkla olacağını belirttiler.

Kars Merkez Akbaba (Ardos) Köyü Yardımlaşma Derneği’nin Yeni Yönetim Kurulları İse;

ASİL LİSTE

Timur Karahancı

Zorba Katfar

Tahsin İşbaralı

Nurettin Karslı

İsmet Kılıç

Şefik Güncü

Ahmet Irak

YEDEK LİSTE

Mehmet Karahancı

Necmettin Güncü

Muğdat Günce

İbrahim Ivaklı

Yüksel Kılıç

Denetim Kurulu ASİL LİSTE

Gökhan Karahan

Ufuk Keser

Haydar Gerbağa

Denetim Kurulu YEDEK LİSTE

Muhittin Günce

Mehmet Barhan

Bekir Karslı

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam